上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[60]

收藏  |  訂閱
739  4.3k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-12 10:11 PM 發表 查看引用來源
唔好夾硬戴................好難除架:smile_14: :smile_14:
帶左就唔除架喇, 一生一世架

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-3-12 10:12 PM 發表 查看引用來源

我同你有緣, 我過嚟幫你整甩隻手指胶, 帶完再駁番
如果得我真係會試o架:smile_40:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-3-12 10:09 PM 發表 查看引用來源
我同隻鈪無緣:smile_39:
都唔係既.........慢慢嚟啦,
唔好心急:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-12 10:11 PM 發表 查看引用來源
唔好夾硬戴................好難除架:smile_14: :smile_14:
戴左無諗住除啦:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-12 10:14 PM 發表 查看引用來源

都唔係既.........慢慢嚟啦,
唔好心急:smile_39: :smile_39:
好難遇到隻咁靚o架.... 我之前戴左o個隻都肯除, 又係好痛:smile_13:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-3-12 10:14 PM 發表 查看引用來源
如果得我真係會試o架:smile_40:
一定得, 我睇戲, d 賊連手扣都除到

清清:smile_38:

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-3-12 10:12 PM 發表 查看引用來源

我同你有緣, 我過嚟幫你整甩隻手指胶, 帶完再駁番
你買過隻花花岩戴既仲好啦:smile_45:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-12 10:15 PM 發表 查看引用來源

戴左無諗住除啦:smile_42: :smile_42:
我以前o個隻都戴左 18 年, 如果唔係打爛左, 會戴成世的:smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-3-12 10:15 PM 發表 查看引用來源
好難遇到隻咁靚o架.... 我之前戴左o個隻都肯除, 又係好痛:smile_13:
點解要除........你上次個隻唔係碎左咩:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆