上一頁下一頁
發新話題

我與基督女友的第一次

收藏  |  訂閱
478  58.8k

她好小時候信了基督教, 會比較保守d
後期信真是好d

如基督教(福音派) , 對sex真是比較開明看法, 當然你她會負責番後果
如果是靈x派, 就是明光社個派, 可能因呢d野排擠你...小心小心

聖經其實有d 男男女女交合的古故事
加上報章令她有
負面思想

聖經是一本教你做人的書...當然不可以百分百盡信遵守

有得乳交咁正!:smile_22:

Thanks a lot,post more please

引用:
原帖由 水大人 於 2009-3-11 09:50 AM 發表 查看引用來源

坦白講......................... 我初初只係因為呢樣野俾佢吸引住, 第一次見佢, 佢好唔小心咁烏低咗個身, 咁就被佢迷住咗我, 但係同佢相處落, 佢份人係幾悶下, 唔太啱我 :smile_42: :smile_4 ...
算你誠實:smile_34:
我欣賞你:smile_34:
不嬲d乖到柒既女都係好悶架啦:smile_27:

引用:
原帖由 ymckwinner 於 11/3/2009 12:12 PM 發表 查看引用來源
她有冇受浸禮???
冇...只是決志者...應該ok ge!
只是受浸禮者, 要嚴格執行十誠
你要對女友好d呀! 如不是她會受極大傷害

你女女有34d嗎?
應該有卦, 無問到呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ymckwinner 於 11/3/2009 12:20 PM 發表 查看引用來源
她好小時候信了基督教, 會比較保守d
後期信真是好d

如基督教(福音派) , 對sex真是比較開明看法, 當然你她會負責番後果
如果是靈x派, 就是明光社個派, 可能因呢d野排擠你...小心小心

聖經其實有d 男男女女交合 ...
佢係讀中學果時先開始信

引用:
原帖由 可兒~~ 於 11/3/2009 01:21 PM 發表 查看引用來源

算你誠實:smile_34:
我欣賞你:smile_34:
不嬲d乖到柒既女都係好悶架啦:smile_27:
係呀, 我問過佢點解個胸可以咁豐滿, 跟住就比佢鬧 :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 水大人 於 2009-3-11 03:16 PM 發表 查看引用來源

係呀, 我問過佢點解個胸可以咁豐滿, 跟住就比佢鬧 :smile_27: :smile_27: :smile_27:
:smile_35:我識某d信教ge 朋隶..好似佢地都好抗拒搞野咁..都吾明點解:smile_19:

又一個處女消息了...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-11 15:29 發表 查看引用來源
:smile_35:我識某d信教ge 朋隶..好似佢地都好抗拒搞野咁..都吾明點解:smile_19:
不但有了bb比較難搞和麻煩
搞野是男女心靈結合仲要是交合,思想亦交流
分了手豈不是心勁hurt

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆