上一頁下一頁
發新話題

CP-5咸濕生活 《天鵝歌女,秘技「田螺咀」+ 夜半遙望新地朝拜》

收藏  |  訂閱
153  7.2k

那条女食螺丝甘劲吾怪得師兄被她吸乾吸淨..3Q+前2q...好好休息吧

師兄好砌得下喎

咁爛玩既女女, 正呀~~:smile_47:

CP-5兄嘅咸濕生活真厲害!!!! :smile_40:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-3-10 12:14 PM 發表 查看引用來源
CP-5兄嘅咸濕生活真厲害!!!! :smile_40:
我第二日比亞公話我唔好去得咁盡.....搞到自己成個人乾咁~~~~:smile_29:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-10 12:18 PM 發表 查看引用來源

我第二日比亞公話我唔好去得咁盡.....搞到自己成個人乾咁~~~~:smile_29:
CP-5咸濕生活係 d 台o既長壽 report 系列

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-10 02:33 AM 發表 查看引用來源
話說星期六,晌急到屎淋尿賴的情況下先應承團長去曼仔….上緊路,仲同個FD講有幾吸引,於是佢又話黎,但我已經起行上CP玩SN (之前內容已出POST) 於是,我叫佢上到黎CALL我,點之我食完個SN女,個FD都無打黎,打比佢又 ...
復仇:smile_41: ,C-HING諗住點復法,用咀啜番佢隻鮑魚:smile_47:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-3-10 12:20 PM 發表 查看引用來源

CP-5咸濕生活係 d 台o既長壽 report 系列
HAHA....叫版主開個咸濕生活台比我啦~~!!!:smile_04:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-10 12:18 PM 發表 查看引用來源

妖,你果日朝早咪好似28/2我果晚個樣啦....臉都白埋:smile_42:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-3-10 12:27 PM 發表 查看引用來源

HAHA....叫版主開個咸濕生活台比我啦~~!!!:smile_04:
小妖仲未番黎咩:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆