上一頁下一頁
發新話題

有關 CP 酒廊 or KTV 經理職員入房騙酒飲

收藏  |  訂閱
81  2.8k

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-3-10 12:57 PM 發表 查看引用來源
如果o的媽咪、經理成晚坐o左o係度,
次次飲細半杯倒大半杯就話姐.
出得o黎玩就唔好玩得咁小家,
人o地o黎同你飲一來係大家比面, 二來都係人o地工作需要.
男人老狗出得o黎玩就唔好計o個一支半支啦,
如果係要玩得咁 ...
咁我同意你所講,出黎玩就唔可以太小家,但果d pk係工作上既計劃,你覺得人係比面你咁我無野講,但在佢哋黎講你確實是個好客,同時亦係一個老襯. (我見得太多啦! c兄)

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-3-9 08:36 PM 發表 查看引用來源
大家好
如果大家有去開 CP唱 K
應該都留意到
通常找好 MM 坐定定唱幾支曲之後
開始有 D 媽咪,經理入來問好 (實質係快 D  飲哂你 D 酒)
其實如果我同意....
猜兩板...飲兩三支...佢又送番D 少食...打折之類...無 ...
有乜所謂呀,出得嚟玩,最緊要開心  

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-3-10 03:50 PM 發表 查看引用來源
有乜所謂呀,出得嚟玩,最緊要開心  
真富貴

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-3-10 03:52 PM 發表 查看引用來源

真富貴
你咪仲富貴,成日去 cp 玩 :smile_45: :smile_45: :smile_45:

我方法係掉轉, 佢要飲我叫幾支堅野隊爆佢
我出錢佢出命, 賺咗都有排醫

回覆 1# 的帖子

如 果 入 房 唔 需 要 同 客 人飲 酒   工 資 願 意 小 20%

本 人 到 現 在 也 在 該 種 地 方 工 作

酒 系 穿 腸 毒 物  多 喝 必 死

你 系 客 可 以 塭 人 擋     天  天 上 班 系 無 得 擋

你出鷄,我出豉油,都比pk点乾啦

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-3-10 04:07 PM 發表 查看引用來源
你咪仲富貴,成日去 cp 玩 :smile_45: :smile_45: :smile_45:
邊樹有成日呀:smile_45:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-3-10 04:36 PM 發表 查看引用來源

邊樹有成日呀:smile_45:
係每月幾日!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-10 04:37 PM 發表 查看引用來源
係每月幾日!
咪就係:smile_45: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆