上一頁下一頁
發新話題

去左Member Only

收藏  |  訂閱
104  5.8k

得喇...信你喇...

引用:
原帖由 夜遊141 於 2009-2-26 05:33 PM 發表 查看引用來源

唔使客氣. 依度有個風氣系咁我都知. 個個區都有人玩小圈子遊戲, 可怒也!! c hing何必介懷, 由佢地啦!!
不過希望c hing你之後會繼續出post啦, 我都有跟過你post去cp食128. 真系靚囡囡. 撐你呀可怒也!! c hing! ...
你岩既~ 的確好多無聊人玩小圈子, 玩分身圍插又明顯.:smile_39:
但係佢又好似完全無安全電腦知識咁. :smile_44:  乜都比人睇晒:smile_40:
日日2-3pm起身就哺住個網, 玩到晨早6-7點~ 只係半年多就玩到Golden Member, 又4-5個分身.
而且其中2個分身長期係內遊區reply自己吹水加舉報.:smile_45:  你話佢除左雙失有咁既時間, 仲有乜d可能...:smile_30:

家榮小dee dee, 你不如算把啦~

無謂要我篤爆你d"重點分身"ma:smile_40:
不如你返"高dunk"繼續:[ 真心問: 乜野係守門員?] 啦:smile_30: :smile_27:

Thanks for sharing

回覆 1# 的帖子

囡1000房$380貴過澳門

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-26 09:12 PM 發表

你岩既~ 的確好多無聊人玩小圈子, 玩分身圍插又明顯.:smile_39:
但係佢又好似完全無安全電腦知識咁. :smile_44:  乜都比人睇晒:smile_40:
日日2-3pm起身就哺住個網, 玩到晨早6-7點~ 只係半年多就玩到Golden Member, 又4-5個分身.
而且其中2個分身長期係內遊區reply自己吹水加舉報.:smile_45:  你話佢除左雙失有咁既時間, 仲有乜d可能...:smile_30:

家榮小dee dee, 你不如算把啦~

無謂要我篤爆你d"重點分身"ma:smile_40:
不如你返"高dunk"繼續:[ 真心問: 乜野係守門員?] 啦:smile_30: :smile_27:
玩分身 講緊你牙
家榮??
你好多仇家咩:smile_04: 米戇鳩啦 再估過啦
Golden Member??  你俾人 BAN 柒左嗰個Account牙:smile_04:
乜野係守門員? 嗰條 IQ 題唔係你出嘅咩 正傻撚:smile_03:

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-26 09:12 PM 發表

日日2-3pm起身就哺住個網, 玩到晨早6-7點~ 只係半年多就玩到Golde ...
傻撚 我依家插你老母個爛臭閪呀:smile_03:

thanks sharing

thanks for sharing

希望自己以後有機會. 有希望就有機會.哈哈
到時候給大家REPORT

引用:
原帖由 789飲到嘔 於 2009-2-26 10:30 PM 發表 查看引用來源

玩分身 講緊你牙
家榮??
你好多仇家咩:smile_04: 米戇鳩啦 再估過啦
Golden Member??  你俾人 BAN 柒左嗰個Account牙:smile_04:
乜野係守門員? 嗰條 IQ 題唔係你出嘅咩 正傻撚:smile_03: ...
慢慢黎先~ 由淺入深!!! :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆