上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part11) 代080709 開

收藏  |  訂閱
741  6.1k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-24 12:26 PM 發表 查看引用來源

你會日久見人個d係咩野心家喇
其實我有追返啲post黎睇~
但我睇完都唔知咩事.....
所以我都唔知講咩安慰你的說話好~:smile_35:

引用:
原帖由 月影 於 24/2/2009 12:25 PM 發表 查看引用來源

清清你唔喜歡他咩:smile_41: :smile_41: 我看見你地浪廢時間..去等待..
先咁多事做醜人....起碼問清楚有冇機會..如果佢冇意思.清清可以為自己打算..
如果我這樣做令你不快...我再一次向清清講聲對不起:smile_3 ...
你好似倒轉左,,,是否你在等待緊呢??:smile_41: :smile_41:

9仔,,,你係度嗎??:smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-24 12:29 PM 發表 查看引用來源
你好似倒轉左,,,是否你在等待緊呢??:smile_41: :smile_41:
???你地究竟講梗咩......可唔可以話過我知呀~

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-2-24 12:27 PM 發表 查看引用來源

其實昨日chingching已經唔開心,我都唔知佢發生咩事呀~~
有啲擔心佢呀~:smile_24:
我都是...........每個女仔都衰e樣..
可能我做得不好....令清清不快:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 kaiching 於 24/2/2009 12:29 PM 發表 查看引用來源

其實我有追返啲post黎睇~
但我睇完都唔知咩事.....
所以我都唔知講咩安慰你的說話好~:smile_35:
你唔明啦,,,佢好黑仔,,一連兩日,,,比人誤會,,,佢就屎啦,,,:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-2-24 12:31 PM 發表 查看引用來源

???你地究竟講梗咩......可唔可以話過我知呀~
好深呀......d 問題

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-24 12:30 PM 發表 查看引用來源
9仔,,,你係度嗎??:smile_38:
上課呀

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-24 12:31 PM 發表 查看引用來源

我都是...........每個女仔都衰e樣..
可能我做得不好....令清清不快:smile_24: :smile_24:
你講的衰e樣隻係邊樣呀??:smile_35:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-24 12:31 PM 發表 查看引用來源
你唔明啦,,,佢好黑仔,,一連兩日,,,比人誤會,,,佢就屎啦,,,:smile_27: :smile_27:
.

係咪關jack事??
仲有第二個人又搞到chingching唔開心呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆