上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖妖

收藏  |  訂閱
744  5.4k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 01:18 PM 發表 查看引用來源

瞓得好d未呀cherry
大件事呀...我今朝訓醒照鏡..右眼白紅晒...醫生話爆左微c血管呀:smile_27:
個零星期至會散...呢幾日我要o係屋企閉關呀:smile_27:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 19/2/2009 13:20 發表 查看引用來源
大件事呀...我今朝訓醒照鏡..右眼白紅晒...醫生話爆左微c血管呀:smile_27:
個零星期至會散...呢幾日我要o係屋企閉關呀:smile_27:
唔夠瞓搞成咁呀???
咪抖下囉,咪周圍去喇
反正出到去實俾人當你係怪獸咁眼望望既...........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 01:26 PM 發表 查看引用來源

唔夠瞓搞成咁呀???
咪抖下囉,咪周圍去喇
反正出到去實俾人當你係怪獸咁眼望望既...........:smile_30: :smile_30: :smile_30:
應該唔關唔夠訓事...靚仔醫生話細菌感染喎:smile_27:
我覺得自己好樣衰呀

引用:
原帖由 cherrydobee 於 19/2/2009 13:29 發表 查看引用來源
應該唔關唔夠訓事...靚仔醫生話細菌感染喎:smile_27:
我覺得自己好樣衰呀
唔怕啦...........乖乖地係屋企
俾對眼抖多d,好快好番
咪變番平時咁可愛囉...........

我試過紅眼症,嚴重到對眼腫晒
只係睇到光線............幾慘呀我
果陣好驚以後都睇唔到野
係屋企休息左成差唔多一個月呀
做左盲妹.......:smile_35: :smile_35:

啱先食得好飽 ~~~ 入來踎一陣先 :smile_44: :smile_35:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-2-19 01:29 PM 發表 查看引用來源
我覺得自己好樣衰呀
戴茶色眼鏡得唔得呀 :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 01:32 PM 發表 查看引用來源

唔怕啦...........乖乖地係屋企
俾對眼抖多d,好快好番
咪變番平時咁可愛囉...........

果陣好驚以後都睇唔到野 ...
係呀...我都諗住訓多d
紅眼症又係要等時間慢慢散架...開頭我都好似你咁...驚以後睇唔到野...總之要閉關啦:smile_27:

引用:
原帖由 andogs 於 19/2/2009 13:35 發表 查看引用來源
啱先食得好飽 ~~~ 入來踎一陣先 :smile_44: :smile_35:
入黎坐坐啦,嘿
厘度老細去左搵周小姐,隨便搗亂得架喇

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 01:32 PM 發表 查看引用來源

果陣好驚以後都睇唔到野
係屋企休息左成差唔多一個月呀
做左盲妹.......:smile_35: :smile_35:.
呢種滋味我明 ~~~ 真係好慘 :smile_42: :smile_27:

引用:
原帖由 andogs 於 2009-2-19 01:40 PM 發表 查看引用來源

戴茶色眼鏡得唔得呀 :smile_13: :smile_13:
唔知呀...出街都要搵副眼鏡遮下架啦...無拉拉多舊魚..但總好過樣衰衰出街...:smile_30:
其實我都幾貪靚架:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆