上一頁下一頁
發新話題

跟現任男友make love無感覺

收藏  |  訂閱
79  8.1k

回覆 12# 的帖子

如果你真係愛佢, 無論佢邊方面你唔鐘意既都應該會包涵.  一旦你覺得某樣事情令你好不安, 咁可能你已到了一個遷就唔度既時候.  你應該有了答案吧.

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-19 12:41 PM 發表 查看引用來源
我覺得其實我鐘意我ex多好多.
我同佢拍左4年拖, 有好多共同興趣, for example, 影相, 行山, 旅行, 周圍搵野食, 跟他make love也像不斷探索一樣, 人生很精彩.
但我一直不肯嫁給他, 因父母反對姊弟戀, 而他的收入也 ...
你需要的係一個終生伴侶。
要的係互相睇諒,關心。

有無錢,唔係問題。問題在於你地能唔能夠好好相處。
性生活,係你地生活中的一個問題。好好處理,你可以當一個話題咁....

我都曾經有過一個心儀,好好的女友。亦都一樣有好多興趣同話題。

希望你能夠從心出發。唔好見你身邊的朋友點講。因為,婚姻,你的朋友唔可以同你選擇....
朋友,唔可以同你make choice。
朋友,只係幫助你,支持你....

如果你愛你而家的伴侶,將你想要的,喜歡的,同佢講。唔好為左生活,金錢而一齊。咁樣會傷害大家。你亦不好受....

呢樣野滿足唔到妳都好難持久地做情侶

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 09:14 PM 發表 查看引用來源
找醫 生也沒用, size太小, 就算硬左插.入去, 也無感覺
會唔會係閣下太鬆之故呢?
唔怪得人wor
檢討下自己先啦~:smile_30:

70k+48k都養唔起一頭家?
我諗首先你應該改善下自己d理財能力先~

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 20:51 發表
小妹有一難題煩請大家賜教.

我以前的男朋友的陰莖很大, 持久力也不錯.  但現任男朋友陰莖小很多, 進入後完全唔 high, 持久也很差, 只得 1 to 2 分鐘, 與他做愛, 完全無感覺.  但他待我很好, 經濟基礎也很好.  但 ...
兩個人一齊....性係需要...但唔係必要...OK
唔可以話佢持久力差就去偷食....咁做咩唔搵個又有持久力, 又有經濟力先結....

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 08:51 PM 發表

我以前的男朋友的陰莖很大, 持久力也不錯.  但現任男朋友陰莖小很多, 進入後完全唔 high, 持久也很差, 只得 1 to 2 分鐘, 與他做愛, 完全無感覺.  但他待我很好, 經濟基礎也很好.  但 ...
人生就是為了尋找愛的過程,每個人的人生都要找到四個人

第一個是自己,
第二個是你最愛的人,
第三個是最愛你的人,
第四個是共渡一生的人。

首先會遇到你最愛的人,然後體會到愛的感覺;
因為了解被愛的感覺,所以才能發現最愛你的人;
當你經歷過愛人與被愛,學會了愛,才會知道什麼是你需要
的,
也才會找到最適合你,能夠相處一輩子的人。

但很悲哀的,在現實生活中,這三個人通常都不是同一個人

你最愛的,往往没有選擇你;
最愛你的,往往不是你最愛的;
而最長久的,偏偏不是你最愛也不是最愛你的,
只是在最合適的時間出現的那個人。
你依+個bf,會是你生命中的第幾個人呢?

:smile_35: 妳有排煩,好男人陰莖小:smile_19:

引用:
原帖由 meowguli 於 2009-2-18 08:51 PM 發表 查看引用來源

well, may i ask do you really want to get married with him ? be honest

if yes, then you have to discuss with him seriously, and may need to consult family planning associaion on how to improve the sex life
thanks

一係搵過另一個好男仔啦, ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆