上一頁下一頁
發新話題

160209代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~新的一年新的希望!

收藏  |  訂閱
739  4.2k

引用:
原帖由 js27 於 2009-2-17 10:44 發表 查看引用來源
今日freedom:smile_30:
老闆放假定你放假呀.......:smile_38:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-2-17 10:49 AM 發表 查看引用來源

老闆放假定你放假呀.......:smile_38:
老闆唔返, 大佬北上:smile_30:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-2-17 10:48 AM 發表

今日比較好d....
不過勁眼訓:smile_13:
我地 cut 左 head count....一個人要做幾份野....:smile_27:

引用:
原帖由 js27 於 2009-2-17 10:52 發表 查看引用來源

你發達啦....:smile_38: :smile_30:
呢排去左邊度玩呀....:smile_38:
知唔知joey生左未??:smile_41:

引用:
原帖由 js27 於 2009-2-17 10:52 AM 發表

冇皇管.....正呀!:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-17 10:54 發表 查看引用來源
我地 cut 左 head count....一個人要做幾份野....:smile_27:
我不嬲都係一個人做2份野...
只不過係我等緊其他人比野我fianlize....:smile_13:

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-2-17 10:56 AM 發表

我不嬲都係一個人做2份野...
只不過係我等緊其他人比野我fianlize....:smile_13:
能者多勞.....冇法啦!你重有冇同靚 c 9 去 gym 呀?:smile_41:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-17 11:00 發表 查看引用來源
能者多勞.....冇法啦!你重有冇同靚 c 9 去 gym 呀?:smile_41:
冇...不過我打算去打泰拳:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 js27 於 2009-2-17 10:44 AM 發表 查看引用來源
今日freedom:smile_30:
咁開心~ 做乜都得啦

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-2-17 11:04 AM 發表

冇...不過我打算去打泰拳:smile_34: :smile_34:
好.....我 support 你...反正你有大大個私伙人肉沙包俾你練拳!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆