上一頁下一頁
發新話題

徵21-34歲女朋友或結婚對象(#2)

收藏  |  訂閱
199  2.3k

你pm我留msn比你咯~做個fd先啦~

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

月影從來沒有求過愛情,只是他們看見我.不知不覺愛我啫.都唔關我事...只求友誼:smile_39: :smile_39: :smile_39:
多麼大的口氣:smile_14:
若是如此, 就不用在此長嗟短嘆

引用:
原帖由 keroppihung 於 2009-2-15 05:11 PM 發表 查看引用來源
你pm我留msn比你咯~做個fd先啦~
我 pm 左你, 收唔收到 :smile_41:  
收唔收到都講句

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 05:12 PM 發表 查看引用來源

你估我想咩:smile_45: :smile_45: :smile_45:
不知 :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 05:16 PM 發表 查看引用來源

我不輕易愛人...
我由細到大.一直大把男仔追..一點不大口氣......
若是如此, 必情路精彩
何須為此小小情傷而呼天搶地:smile_34:

引用:
原帖由 幻影2000 於 2009-2-15 05:19 PM 發表 查看引用來源

若是如此, 必情路精彩
何須為此小小情傷而呼天搶地:smile_34:
被愛同愛他人係兩回事月影可

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 05:31 PM 發表 查看引用來源

謝謝師兄幫月影講公道的說話:smile_13: :smile_13: 心感激

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 05:25 PM 發表 查看引用來源

你又錯..月影不會傷害人.自己無意何苦傷害人呢:smile_41: :smile_41:
我只是想與大俠做朋友..但你不斷挂苦我...月影不強求.
我不會煩擾大俠...
妳要改改啦 改甚麼...
1. 不要時常有意無意間說自己怎樣人見人愛, 溫婉動人
2. 要學懂適可而止, 凡事過了份會令人覺得煩厭
3. 我並不是大俠, 不要誤導他人

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-15 05:34 PM 發表 查看引用來源

謝謝師兄幫月影講公道的說話:smile_13: :smile_13: 心感激
咦, 有人為妳仗義執言, 果然魅力十足:smile_40:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-15 05:31 PM 發表 查看引用來源

我都係咁話.............可:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆