上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(21)之暫別篇-我被插得很爽+前後插玩具!

收藏  |  訂閱
101  8.6k

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-2-13 10:16 AM 發表 查看引用來源
如果妳唔出post我咪會好悶law,仲要幻想下妳地玩得幾開心,我會好慘架,妳繼續出啦
引版仲有其他好多好帖喎

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-2-13 10:34 AM 發表 查看引用來源
點解妳唔回我架........................
咪回左囉~

唔好意思,以為妳唔回我添.多謝.

引用:
原帖由 木一田火 於 2009-2-13 10:36 AM 發表 查看引用來源
唔好意思,以為妳唔回我添.多謝.
傻啦~我每個回應,唔係太無聊或者刻意講埋d粗口難聽果d,
我都一定一定覆架~我好有禮貌:smile_34:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-13 10:32 發表 查看引用來源

哈哈~多謝你支持先~!!
其實我真係唔係咩寫手作家,而且真經歷往往比故事失色,
因為故事係現實無咩可能發生,當然滿足到好多人0既幻想啦~
我出帖純粹分享姐~暫時唔寫都唔會令引版失色~
都係果句 : 開心事好值得分享!!!
麻煩人唔值得你去為佢放棄的
無左你, 引版當然失色, 但家陣唔係我睇, 一切都只會平常心
只不過, 實在好多人唔滿意自己現時的感情 & 性愛, 但同時又唔抵得其他人好過佢
SO......
算把啦

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-13 10:26 AM 發表 查看引用來源

無呀~我地都想搵次試下,睇下幾時有機會同佢行沙灘,
或者青青效野上先~
呵!!就聽晚同佢行沙灘sweet吓!!:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-13 10:19 AM 發表 查看引用來源

係囉,咁都比佢諗到,我仲驚佢痛添~點知佢話超high呀~
唔.....肯嘗試先有意外驚喜嘛!!:smile_38:

樓主妳就開心la, 食到飽一飽, 恭喜恭喜.

唔係呀~我縛like喎~最好好似日記咁~一日一篇~

VERY NICE!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆