上一頁下一頁
發新話題

Play妳個O人肉測試篇—兩日四劑 淑女變濕(結局篇,多相多文)

收藏  |  訂閱
210  49.5k

多謝ching詳盡報告 :smile_13:

多謝師兄Play你個報告:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 夜遊月 於 2009-2-10 09:43 PM 發表 查看引用來源
有冇用'Play妳個O'嚟捽下自己細佬玩下呀....玩自high
我有試過呀,不過吾知係乜野配方,男人用無反應既......:smile_38:

Play妳個O..幾好用咁喎,師兄仲有無弟2個活靶做實驗呀?

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2009-2-10 09:47 PM 發表 查看引用來源
呢支o野真係咁犀利!:smile_41:
可能係我手勢好....:smile_34:

引用:
原帖由 小強的搖滾結他 於 2009-2-10 10:37 PM 發表 查看引用來源
支PLAY你個O咁好用!ching快d試過幾次, 捽下其他女, 睇下係吾係真係咁好用吖!
我都有咁既打算.....試下係咪個個一樣:smile_38:

引用:
原帖由 村長~ 於 2009-2-11 12:13 AM 發表 查看引用來源
thanks play 妳個o report.
李生le期冇去天v 拿?:smile_44:
有去,不過無出包膠,費事俾人話啦,呢度好容易俾人扣分架.......:smile_13:

引用:
原帖由 TommyZZ 於 2009-2-11 12:21 AM 發表 查看引用來源
嘩, 好似好正咁喎:smile_47: , 搞到我心思思又想買番支上cp搵個老相好技c玩吓添, 借問聲係咪喺萬0同屈人屎都可以買得到嫁?
你果張圖個女仔幾索喎......:smile_47: 我見到萬0同7仔都有....其他地方無去睇過

引用:
原帖由 ~CP呂布~ 於 2009-2-11 02:54 AM 發表 查看引用來源
Play妳個O..幾好用咁喎,師兄仲有無弟2個活靶做實驗呀?
梗係準備當中啦.....反應好可能係我手勢好,我會做多d test

引用:
原帖由 我個仔李澤楷 於 2009-2-10 08:25 PM 發表
第一Q,飯盒前所未有咁high,高潮時隻gap夾下夾下咁,真係爽爆….俾著以前,佢就實係沖涼訓覺,點知今次搞完再傾左一陣,佢竟然主動攞住支”Play妳個O”自摸,話好過癮喎…….噢,我雖然年紀唔細,睇到咁既情況,又點能夠 ...
thanks for your Play-O report with photo !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆