上一頁下一頁
發新話題

囡囡失咗蹤...

收藏  |  訂閱
193  10.9k

引用:
原帖由 LOVE_BUKKAKE 於 2009-2-5 10:59 PM 發表 三十幾歲重問D咁嘅問題,幾+年嚟你食屎大架?
好出奇呀,幾多四十中坑重以為條18歲靚妺真心鐘意佢。

引用:
原帖由 fat-tiger 於 2009-2-5 11:01 PM 發表 查看引用來源

totally agree.  she just ask you $800, not $8,000 but you still turn her down.  What can she expect for you.  you are so cheap.
只是見過三次面就好似搶錢咁, 有都唔係咁比啩, 唔係cheap囉:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 LOVE_BUKKAKE 於 2009-2-5 10:59 PM 發表 查看引用來源
三十幾歲重問D咁嘅問題,幾+年嚟你食屎大架?
都話係初哥, 唔好插啦:smile_35:

引用:
原帖由 友愛冇姓 於 2009-2-5 10:59 PM 發表 查看引用來源
有好感就佢找你呀?不是你找她呀?是不是?:smile_46:
咁又係, 你講得啱既, 不過好似大家相處得都好地地, 幾開心咁, 突然間失左蹤, 有點摸不著頭腦:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 hondach250 於 2009-2-5 11:04 PM 發表 查看引用來源
Ching,大陸好多女仔都會忽然間失縱,以前小弟我都試過類似經驗,但好奇怪過幾日又自動出動,都係一句,錢作怪!大家心照啦......:smile_44:
咁佢點解又出現番呢:smile_41: :smile_41:

:smile_46: 養狗仔唔使錢咖

你得皮幾野:smile_39: 條友都費Q事so你

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-2-5 11:10 PM 發表 查看引用來源

咁又係, 你講得啱既, 不過好似大家相處得都好地地, 幾開心咁, 突然間失左蹤, 有點摸不著頭腦:smile_41: :smile_41: :smile_41:
比個好印像,目的都係錢,明白味?

你得皮幾野:smile_39: 條女都費Q事so你

好彩佢唔搵你咋,唔係佢渣乾你都唔知咩事。 佢問你搵幾錢一個月就係想睇下你有無經濟能力。你搵一萬幾,佢緊係唔so你拉,都無著數。醒下拉,個D女個個都有幾個香港人養架,你話一個月搵十萬佢實不停問你羅錢。咩野永遠愛你呀,唔好傻拉,你係客,佢係小姐,見過幾次就永遠愛你? 你問下自己係咪好靚仔先?唔靚仔問下自己有無錢?有無車有無樓呀?都無?咁佢愛你D咩丫? 喜歡你的內在美? 你快D醒下拉,唔好搵佢拉,佢已經搵到實力雄厚既老闆,就算你搵到佢都唔好信佢趕既野,呢D女邊會講真話。佢話欠人錢都知咩事拉,咪就係想你比錢佢羅,幾舊都問你拿你就知咩事拉,你知唔知 SN 女靚既一個月搵最少兩三萬架!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆