上一頁下一頁
發新話題

淡水較平收費的雙飛

收藏  |  訂閱
100  13.5k

引用:
原帖由 calbee1 於 2009-1-20 07:11 PM 發表 查看引用來源

我都想知初二有無大巴返淡水喎:smile_41:
有, 一年三百六十五日都開
陽光巴士(即係羅湖至淡水) 個老闆係淡水人, 佢好明, 條線到大時大節就加車, 係佢其他線(好似布吉至淡水)拉d 細車過來:smile_34:

淡水將會係下一個常平, D管理比較有D紋路,
就好似呢位巴士老細咁.
唔好以為咁簡單都唔識咩,
有D就真係咁戇鳩

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2009-1-18 06:36 PM 發表 查看引用來源
淡水距離花街總站吾遠既月x宮酒店,係花街總站坐電單車去約3分鐘,以我過往經驗月x宮桑拿勝在雙飛較平收費$400有找,算係平價,如果吾玩雙飛一般桑拿收費$300,桑拿技師ok啦,桑拿房間細但係清靜,月x宮酒店亦有雙鐘按摩可以 ...
多謝天魔兄無私分享DS資訊

引用:
原帖由 小豬精 於 2009-1-20 10:45 AM 發表 查看引用來源
雙飛對我呢地,體力每況愈下既死老鬼,真系唔惦,食偉仔去雙飛又好似on9左D,所以都系去D硬件齊全既sn玩就算囉,我想偷跳去試下水磨床系乜叉花臣,唔知天魔大C兄有無試過水磨床系乜滋味呢?
試過之後我覺得吾係太特別:smile_38:

邪式雙鐘我無乜試所以吾知

$120

引用:
原帖由 畢羈 於 2009-1-19 11:13 PM 發表 查看引用來源

C兄,我初二去淡水有無好介紹?小弟係淡水新手,淡水只係去過(老為)同落個一次D,不過唔記得間D叫咩名,因為係囡囡帶我地去既!!
請指教........
唱K有冇好介紹??

好像三佰都有双飛...........

引用:
原帖由 earth008 於 2009-1-21 11:40 PM 發表 查看引用來源
好像三佰都有双飛...........
有地址提供嗎??

回覆 1# 的帖子

今天去了金鼎大酒店,房間幾新、幾大、幾靚,電視有4仔台提供,晚上六點前$68,之後$138,+一點後去可過夜,囡囡小費一律$300,第一轉來了三個,其中一個因合眼緣,就沒有再睇了,另外兩個完全唔掂,所以不能肯定此場之質素,另外,樓下酒樓、西餐廳和對面俱樂部有大量公安出入,我估計是專門招待他們的,我撘電梯上落桑拿都和他們一齊,場面都幾得意,之前去新麗晶,價錢$300全包,房間比起金鼎略舊,但只得四個比我簡,質素麻麻,無法接受下走了,淡水也是一個不錯的地方,價格也較便宜,唯獨沒有火車就令沒有足夠時間的朋友卻步。

引用:
原帖由 zico1402 於 2009-1-22 02:51 AM 發表 查看引用來源
今天去了金鼎大酒店,房間幾新、幾大、幾靚,電視有4仔台提供,晚上六點前$68,之後$138,+一點後去可過夜,囡囡小費一律$300,第一轉來了三個,其中一個因合眼緣,就沒有再睇了,另外兩個完全唔掂,所以不能肯定此 ...
新麗晶我以為出名
乜得4個揀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆