上一頁下一頁
發新話題

~~~~徵~~情人~~及己婚男士~續PART 4

收藏  |  訂閱
200  2.9k

引用:
原帖由 miumiukitty 於 2009-1-16 08:47 PM 發表 查看引用來源

對,但如果是一段婚姻就唔可以用這藉口,
一就離,一就合,絕不可以兩頭住家,這只會傷了3個人:smile_39:
除非出外玩的一方可以瞞住兩方,但只會苦了自己,何苦呢:smile_39:
本人好同意你o既諗法 :smile_38::smile_38:
何必做d無結果o既o野

引用:
原帖由 cman1130 於 2009-1-16 09:35 PM 發表

唔好睇到咁差啦!!:smile_34:
人心難測,玩弄夠吾要您就是吾要您:smile_45:

引用:
原帖由 mycharles00 於 2009-1-16 09:44 PM 發表

本人好同意你o既諗法 :smile_38::smile_38:
何必做d無結果o既o野
我最吾認同出來玩又有老婆的人
一就離婚才出去攪:smile_22:

引用:
原帖由 miumiukitty 於 16/1/2009 21:49 發表 查看引用來源
我最吾認同出來玩又有老婆的人
一就離婚才出去攪:smile_22:
咁有 d 男人係家果個比唔到想要 ge 野比佢......去滾都有 ga wow ......
呢 d 野未必係 only 男人ge 問題 wow ......!!

我家果個比唔到我想要 ge 啦, 但係我都無去滾
我老婆夠話想住house, 喳benz, 我夠比唔到佢啦, 咁佢又去搵第二個 :smile_41:  
所以好多時都係睇自己點諗.
"你願意一生照顧, 愛護佢嗎? 無論...."
"I DO!!" 我仲記憶尤新

我又報表玩 :smile_38:

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-16 09:55 PM 發表

咁有 d 男人係家果個比唔到想要 ge 野比佢......去滾都有 ga wow ......
呢 d 野未必係 only 男人ge 問題 wow ......!!
做人老婆有乜俾吾到,:smile_13:

做男人為呢d野出去滾就男人有問題:smile_45:

引用:
原帖由 mycharles00 於 2009-1-16 10:12 PM 發表
我家果個比唔到我想要 ge 啦, 但係我都無去滾
我老婆夠話想住house, 喳benz, 我夠比唔到佢啦, 咁佢又去搵第二個 :smile_41:  
所以好多時都係睇自己點諗.
"你願意一生照顧, 愛護佢嗎? 無論...."
"I DO!!" 我仲記 ...
如果每個男人係你呢個思想就吾會有情人出現:smile_42:

引用:
原帖由 miumiukitty 於 16/1/2009 22:16 發表 查看引用來源

做人老婆有乜俾吾到,:smile_13:

做男人為呢d野出去滾就男人有問題:smile_45:
你地可唔可以唔好諗埋一邊呢 ?? 一定係果 d 野 ga 咩 !!

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-16 10:19 PM 發表

你地可唔可以唔好諗埋一邊呢 ?? 一定係果 d 野 ga 咩 !!
婚姻本身沒問題~相信別人也難趁虛而入~對男人而言愛是可分配的
太太也該檢討!!!當然第三者也是該檢討!!!:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆