上一頁下一頁
發新話題

送貨

收藏  |  訂閱
87  24.4k

引用:
原帖由 MI19861106 於 2009-1-16 12:15 PM 發表 查看引用來源

如果av橋段,緊係"大團圓"結局,各得所需:smile_30:
即係姣婆遇著姿粉客~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 DollarA夢 於 2009-1-16 12:17 PM 發表 查看引用來源

即係姣婆遇著姿粉客~~~:smile_30::smile_30:
係一個乾旱既田遇到一支水喉:smile_44:

引用:
原帖由 MI19861106 於 2009-1-16 12:18 PM 發表 查看引用來源

係一個乾旱既田遇到一支水喉:smile_44:
我好鐘意你尼一句~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 DollarA夢 於 2009-1-16 12:05 PM 發表 查看引用來源

其實我都覺得好似~~~:smile_30::smile_30:
你地以為吹水?有冇兄弟住彩雲邨附近,我約見師奶比你地看看就知真假,我約左件師奶在彩雲邨麥當奴兄見今晚有興趣可聯絡我。

you are really desperate  wo

引用:
原帖由 中年人 於 2009-1-16 12:57 PM 發表 查看引用來源
你地以為吹水?有冇兄弟住彩雲邨附近,我約見師奶比你地看看就知真假,我約左件師奶在彩雲邨麥當奴兄見今晚有興趣可聯絡我。
咁你今晚玩得開心d~~~~~

祝師兄馬到功成,記住出報告呀。

引用:
原帖由 中年人 於 2009-1-16 12:57 PM 發表 查看引用來源
聽日應該出到report啦:smile_40:

Remember 出report !!! :smile_45:

引用:
你地以為吹水?有冇兄弟住彩雲𦅜附近,我約見師奶比你地看看就知真假,我約左件師奶在彩雲𦅜麥當奴兄見今晚有興趣可聯絡我。
有,,幾點.過黎望望..:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆