上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....1月10日出團 PART 1 - 4 全集完成!

收藏  |  訂閱
290  7.3k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-13 11:34 AM 發表 查看引用來源

團長嘅無奈,我好清楚......:smile_39:
團長食完先知, 你係知o左先食

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-13 11:35 AM 發表 查看引用來源

團長食完先知, 你係知o左先食
都話酒精害人架啦.....都係學大師兄飲可樂算......:smile_13:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/13 11:38 發表 查看引用來源

都話酒精害人架啦.....都係學大師兄飲可樂算......:smile_13:
唔好飲熱檸樂加薑喎....

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-13 11:40 AM 發表 查看引用來源

唔好飲熱檸樂加薑喎....
呢排飲左唔少啦~~~~又唔想成日食藥~~~!!!:smile_42:

引用:
原帖由 waterhau 於 2009-1-13 09:21 AM 發表 查看引用來源
師兄請問花刀勿價錢同囡囡得5得
質素見仁見智,我覺得好過倉女.....花都市價258

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 06:45 PM 發表
PART 1 ....酸菜魚報告

今次一上CP就三日,好很攰!星期五晚上去同朋友會合,咁就約左條女拍下拖,四個人去左天鵝路口既超記火煱,D豬骨湯底都算OK,不過D肥牛就樣衰D,好似一條條木柴咁,又乾又無色 ...大陸都未食過好似HK肥牛咁正
試下稻香(友誼城同金城大廈果兩間),D肥牛唔會差過HK好多:smile_47:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-1-13 12:18 PM 發表 查看引用來源

試下稻香(友誼城同金城大廈果兩間),D肥牛唔會差過HK好多:smile_47:
當時系CP,下次有女系SZ先去試!:smile_30:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-13 11:29 AM 發表 查看引用來源

今晚到定唔到呀??
應該到

part 2   幾時有...:smile_38: :smile_38:

好心急呀~~!!!
團長今晚唔係打邊爐咩? 邊有時間寫呀??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆