上一頁下一頁
發新話題

COPY手記..........天鵝媽咪吸血事件!

收藏  |  訂閱
228  9.2k

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-1-12 07:47 PM 發表 查看引用來源

個媽咪俾過安家費俾條女就話要贖身啫,
唔撚撈要賠錢就全世界都講唔通,
講拳頭大攞錢就係恐嚇勒索,
咪相信D法輪功成日話大陸冇法律,  
玩大咗, 公安都要焗住做嘢架.

支持co ...
對,我想住同佢好好講下,我會同個朋友上去,唔會開名住,希望搞得掂!

引用:
原帖由 Ray KK 於 2009-1-12 07:22 PM 發表 查看引用來源

條女跟得條仔 , 都預左上岸唔再做雞 , 索性離開常平去其他地方過新生活 , 又使乜俾 3000 過老母呢 ?

呢 D 情況 , 通常都係老母同條女一齊夾計屈錢 ! :smile_44:
無錯!所以就係一蚊都唔可以再比個雞頭屈!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 07:50 PM 發表 查看引用來源
對,我想住同佢好好講下,我會同個朋友上去,唔會開名住,希望搞得掂!
夠義氣!!

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-1-12 07:41 PM 發表 查看引用來源
係邊個:smile_34: :smile_34:  
我知道呀:smile_44: .....人地講惡!!....我地要以黑制黑:smile_29:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 07:50 PM 發表 查看引用來源
希望你地搞得掂啦!

有冇搞錯呀,咁都有既

支持支持, 如果傾唔掂, 大不了開名, 最好影埋相, 費是呢個媽咪改名
:smile_22: :smile_22: :smile_22:

咁能惡,我估係sandy.

引用:
原帖由 sn達人 於 2009/1/12 20:02 發表 查看引用來源

我知道呀:smile_44: .....人地講惡!!....我地要以黑制黑:smile_29:
好少見師兄現身喎....

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-12 16:45 發表 查看引用來源
天鵝媽咪吸血事件由來:
事緣我朋友之前認識一個女仔,個女仔之前系天鵝返過客串,後來就系一個偶然機會,認識到我朋友,佢地跟本就唔系在天鵝識,個女仔亦無返天鵝好耐,咁佢地而家就住埋左,本來男歡女愛好平常。 ...
如果小弟去得一家支持你.
:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆