上一頁下一頁
發新話題

分享 : 男仔真係用下半身思考 + 自拍 XD

收藏  |  訂閱
156  41.3k

呢條友係咪有病架..................:smile_27:
你都唔係相中人...仲要扮x晒野..........................on9架:smile_45:

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-8 01:24 AM 發表 查看引用來源

求求你 delete 左佢
我唔要呀
你講del o個條link入面d相????
o個d相唔係我post ga...我都係搵返黎之ma..
如果你講係呢個forrum post既...我就冇問題...

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-8 01:22 AM 發表 查看引用來源

佢話影我只係做紀念.......
騙人!!!
:smile_45:   邊個騙人大家心中有數喇﹗d相大大個日本網logo,仲死頂話係自拍,既然愛瞓覺就早抖goodnight啦﹗   :smile_30:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-1-7 12:23 PM 發表

你太易信人~:smile_19:
你都係太易信人....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 hkgary_g 於 2009-1-8 01:39 AM 發表 查看引用來源

你都係太易信人....:smile_30: :smile_30:
始終我有少少膽心 .........
因為世界上太多陳生同偽生

如果是真, 佢係另一個張x

我都睇實D gf 好 D

:smile_30: 笑話

究竟edenangela 事件 係 咩?

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2009-1-7 12:45 PM 發表

始終我有少少膽心 .........
因為世界上太多陳生同偽生

如果是真, 佢係另一個張x

我都睇實D gf 好 D
如果真嘅話...咁咪又多左個太天真大傻嘅少女.......

引用:
原帖由 名偵探 於 2009-1-7 12:47 PM 發表
:smile_30: 笑話

究竟edenangela 事件 係 咩?
edenangela事件....
從前有個叫edenangela嘅人係引板都紅極一時...
寫好多自己性事出黎.. 有時仲會post自己嘅相上黎但係見唔到樣嘅...
點知有網友搵到佢所謂自拍嘅相.. 完來係鬼妹...
從此之後edenangela就消失在引板......

引用:
原帖由 hkgary_g 於 2009-1-8 02:06 AM 發表 查看引用來源

如果真嘅話...咁咪又多左個太天真大傻嘅少女.......
我想知個網D 女仔甘 '真情流露'
係米都係愉拍
小弟見識淺薄

引用:
原帖由 hkgary_g 於 2009-1-8 02:17 AM 發表 查看引用來源

edenangela事件....
從前有個叫edenangela嘅人係引板都紅極一時...
寫好多自己性事出黎.. 有時仲會post自己嘅相上黎但係見唔到樣嘅...
點知有網友搵到佢所謂自拍嘅相.. 完來係鬼妹.. ...
o i c :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆