上一頁下一頁
發新話題

徵25歲以上男朋友, ROUND 2

收藏  |  訂閱
432  5.8k

引用:
原帖由 路人Herman 於 4/1/2009 18:04 發表 查看引用來源

oh..我心目中既gf at least係173~175cm...
所以我唔岩你囉:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 路人Herman 於 2009-1-4 06:07 PM 發表 查看引用來源

係咪頭頂果塊頭皮高左出黎ar.....
係頭髲:smile_44:

引用:
原帖由 天蠍座~ 於 4/1/2009 18:05 發表 查看引用來源

我高過妳O.O1CM :smile_38: :smile_13:
我要我bf 176cm 以上:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 babi_豬 於 2009-1-4 06:09 PM 發表 查看引用來源我要我bf 176cm 以上:smile_40: :smile_40:
hihi..我合晒你資格喎..哈
我178高, 做消防處救護員的...唔煙唔酒唔浦唔睹的..我剛開完post就見到你個post 啦...

引用:
原帖由 lck2009 於 4/1/2009 18:14 發表 查看引用來源

hihi..我合晒你資格喎..哈
我178高, 做消防處救護員的...唔煙唔酒唔浦唔睹的..我剛開完post就見到你個post 啦...
你好似係好thin 架嘛...haha

回覆 66# 的帖子

你add 左我??..無人話過我thin喎

引用:
原帖由 lck2009 於 4/1/2009 18:18 發表 查看引用來源
你add 左我??..無人話過我thin喎
你都未比msn 我.....我有印象我係你個post 同你chat 過

回覆 68# 的帖子

如果你add 左我可唔可以hi 下我呀><

thanks...可能有時交換完msn 無傾過就唔記得add 左你

引用:
原帖由 lck2009 於 4/1/2009 18:24 發表 查看引用來源
如果你add 左我可唔可以hi 下我呀><

thanks...可能有時交換完msn 無傾過就唔記得add 左你
okokokokokokok...haha

引用:
原帖由 babi_豬 於 2009-1-4 03:12 PM 發表 查看引用來源
徵boyfriend 25歲 以上
要求
盡量都大過25歲na,
對我好, 專一,
唔煙唔酒,
中意我痴佢多過佢痴我
我唔洗話需要成日見果啲架
身形我中意d 高大muscle形,176cm以上,
最好有正職na
我徵男朋友咋, 知己紅顏 ...
支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆