上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......失敗左!除夕唔記得倒數.....

收藏  |  訂閱
125  6.3k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-2 04:09 AM 發表 查看引用來源
失敗乃成功之母呀....團長....
可樂兄..那晚一個人訓嗎

回覆 13# 的帖子

有都比較少..

真系唔好意思啦﹗CACOKE有叫我過黎一齊玩﹗不過我去左QQ TOUR呀﹗﹗﹗

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-2 04:09 AM 發表
失敗乃成功之母呀....團長....
真系唔好意思啦﹗無過黎一齊玩﹗我去左見QQ女呀﹗﹗﹗

It's too bad, RMB 800 for 1Q. I will prefer to play in Macau instead.

唔知點解靚女多數唔撚掂:smile_39: ,唔通淨係小佢個樣咩,要睇靚樣周街都大把啦:smile_38: .

引用:
原帖由 man778899 於 2009-1-2 12:41 AM 發表 查看引用來源
團長 ....我有提你玩倒數架...你又唔理我:')
真係美中不足....無玩倒數.....我提左你3次:smile_39:
不過果晚都好好玩....
因為我要兩面睇住,行黎行去,忘記左!:smile_13:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-1-2 09:56 AM 發表 查看引用來源

真系唔好意思啦﹗無過黎一齊玩﹗我去左見QQ女呀﹗﹗﹗
qq女好唔唔玩

COCAKE哥原來都係大陸蒲友

因為我見佢0係情愛版post唔少d令人好感動既野
唔似上去玩喎
哈哈
比佢呃左tim

又會唔記得倒數呢!
K 女就真係撞手神, 冇 service 係正常, 有 service o既真係要當寶了.
八百只搞 1Q 就真蝕俾佢, 五百半夜放佢走好過啦!
CACOKE 係溝女高手, 有跟佢學番兩招o既師兄真係得益不少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆