上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......12月27日花刀速報....搶靚女事件部!

收藏  |  訂閱
172  10.5k

ok thx next time I think I will look for girl in K because I feel better service 

多謝阿公搶女包膠...:smile_46:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 01:19 發表 查看引用來源
好難夾到,條女好似想坐個台灣佬多D!:smile_13:
台灣佬有錢, 又肯花錢, 無法:smile_39:
港仔邊有地位:smile_42:

多謝ching報告

thanks for sharing

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-29 12:32 AM 發表 查看引用來源
唔系你地,系花街我地見到你班fd,搶女條友幾靚仔,似台灣人多d,唔似hk人!:smile_30:
靚仔搶女時大都是佔上風:smile_44:

引用:
原帖由 狂.八神 於 2008-12-29 09:51 AM 發表 查看引用來源
卒之條長髮女有冇過黎SAY HELLO呀:smile_14:  
有翻黎敬酒,我地隊左佢幾杯!:smile_30:

引用:
原帖由 iori98 於 2008-12-29 09:27 AM 發表 查看引用來源
copy 兄都係熟客啦, 個個 week 都有團去花都, 果個 mami 真唔俾面 ....
D媽咪我都識唔晒,因為我好少系個度搵女,只有幾個相熟!:smile_30:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2008-12-29 10:36 AM 發表 查看引用來源

台灣佬有錢, 又肯花錢, 無法:smile_39:
港仔邊有地位:smile_42:
可能有關,不過個條友又後生靚仔,無計!:smile_27:

morning....團長, 食咗早餐未:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆