上一頁下一頁
發新話題

CP五月花新場

收藏  |  訂閱
77  7.7k

引用:
原帖由 alb 於 2008-12-20 10:26 AM 發表 查看引用來源

如果係凡爾X,就無乜好野了.
至於船記,初期有好多野,但後期就死晒啦.
你知唔知點解船仔d好點走晒呀

thx information! :smile_38:

引用:
原帖由 ernestlkt 於 2008-12-21 02:28 AM 發表 查看引用來源
thx information! :smile_38:
你唔覺得凡仔d媽咪都係自己揾大水魚咩,邊有心機帶女呀,好客自己上,得果d女走晒啦

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-21 06:34 發表 查看引用來源

你唔覺得凡仔d媽咪都係自己揾大水魚咩,邊有心機帶女呀,好客自己上,得果d女走晒啦
但係...五月嘅花花....都係過完年先去穩陣啲...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-21 06:40 AM 發表 查看引用來源

應該就過年後好d,好多媽咪都話睇定d先:smile_35:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-21 06:34 AM 發表 查看引用來源

唔知播..但都可能係,因為我有frd都....:smile_47:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-21 06:40 AM 發表 查看引用來源

同意,所以今次聖誕上去都係去第二個場穩陣d.

引用:
原帖由 alb 於 2008-12-21 08:59 AM 發表 查看引用來源

唔知播..但都可能係,因為我有frd都....:smile_47:
我識幾個媽咪都係專釣大水魚架,點解好多媽咪一入房就座客人大肶,你估一個女座枱媽咪收好多呀,多則50,少則30,點解要座大肶呀,想下就明啦:smile_04:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-21 09:31 發表 查看引用來源

我識幾個媽咪都係專釣大水魚架,點解好多媽咪一入房就座客人大肶,你估一個女座枱媽咪收好多呀,多則50,少則30,點解要座大肶呀,想下就明啦:smile_04:
果邊大把媽咪係由做女半途出家自立門户...趁後生...why not??

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-21 09:43 AM 發表 查看引用來源

果邊大把媽咪係由做女半途出家自立門户...趁後生...why not??
試過有條大水魚一次比一雞個媽咪,個媽咪係一點上去,兩點落返黎同我地打牌,仲索左我幾舊:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆