上一頁下一頁
發新話題

Party 後 記

收藏  |  訂閱
81  4.6k

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-12-17 21:50 發表 查看引用來源
外賣兄呢個報告好多感觸喎:smile_14: :smile_14:
近排太多傷感事
引用:
原帖由 wai5678 於 2008-12-17 23:45 發表 查看引用來源
c兄.....多謝報告.....但想知桑拿叫咩名:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:
銀色假Day,中式118港式138

多謝師兄報告

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-18 04:15 發表 查看引用來源
性誕期間會上去嗎??
師兄會上去嗎...好想...但大時大節偷跳有點難度
另外鐵腳兄想我同佢月底去遠征5日,日日跳日日Fit:smile_30:
計劃中.....:smile_22:
引用:
原帖由 sunfire 於 2008-12-18 04:36 發表 查看引用來源
我公司都裁員減薪
自己心情都好低落
希望到左2009大家都可以開開心心
希望來年順景,大家開心

好在一水隔天涯,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

thanks for 有相報告

THANKS FOR REPORT

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-12-17 18:23 發表 查看引用來源
經過兩星期前既大 Party 後,遺留鰦唔小問題
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8644374
Party雖然好盡興,不過當中亦有唔小插曲,鐵
腳兄雖然搵到個又睇得又玩得既而且小鳥依
人,但最後都因玩得太高興 ...
一個人在途上?
=老人與.....

多謝師兄報告:smile_38: :smile_38:

thanks for report with photos sharing :smile_35:

多謝師兄報告......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆