上一頁下一頁
發新話題

我的1X歲失身手記*

收藏  |  訂閱
772  41.2k

可兒中文文化好高喎

好好睇><

可兒你中文文化好高喎:smile_38:
我比85分
不過我好似睇緊色情小說多D:smile_30: :smile_30: :smile_30:
無論點我都支持你:smile_34:
加油寫多幾編:smile_38:

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-12-9 10:11 PM 發表 查看引用來源
更係記得你啦,你一出帖,好多舊會員都比你引到浦哂頭啦
:smile_30: 有冇咁誇張呀.......
我少出post嘛:smile_13:
:smile_34: 今晚撞番好多舊朋友..真開心:smile_30: :smile_30: :smile_30:

到此一遊先:smile_34:

引用:
原帖由 KSYKS 於 2008-12-9 10:17 PM 發表 查看引用來源
不如分享下你同佢之間最難忘嘅一次
:smile_38: 如果你地多d支持我..
我出最特別果個...臨別1Q啦...殘廁野戰啦(?)........ETC
:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

我出最特別果個...臨別1Q啦...殘廁野戰啦(?)........ETC
期待呀~~~~:smile_47:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 12:10 AM 發表 查看引用來源

點先夠多,一個夠唔夠多
十卜十卜:smile_30:

引用:

我直情出埋我既肉體支持呀:smile_47:

引用:
原帖由 038886 於 2008-12-9 10:32 PM 發表 查看引用來源
哈,我算唔算係一個例子:smile_30:
:smile_30: 05年既..得400幾分都彈出黎..
你都算係一個好好既例子囉:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆