上一頁下一頁
發新話題

大家鐘意潮吹既男男女女入黎交流下呀~~

收藏  |  訂閱
163  7.1k

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-9 05:11 AM 發表 查看引用來源

agree... 見住自己噴都記得意
有冇噴到人地周身係先:smile_40:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 05:15 AM 發表 查看引用來源
:smile_47: 講到好似好得意咁wo~
你試過係咪知羅

我點帶到你啦
我都成日收到好多青頭仔pm..嗌我幫佢破:smile_19:
大佬..食左延年益壽長生不老咩:smile_19: 我唔中意教人囉
比人帶係好d既~我鍾意被征服:smile_46:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 05:22 AM 發表 查看引用來源
我點帶到你啦
我都成日收到好多青頭仔pm..嗌我幫佢破:smile_19:
大佬..食左延年益壽長生不老咩:smile_19: 我唔中意教人囉
嘩青頭仔殺手呀

咁你鐘意點征服你先 ?:smile_47:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 05:22 AM 發表 查看引用來源
我點帶到你啦

咁你大把戰利品喎應該:smile_30:

嘩~你2個洗唔洗咁齊心呀..一齊嘩我:smile_19:
我對青頭仔一d興趣都冇囉
唔知架... 我鍾意做小綿羊...點征服都好啦

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 05:31 AM 發表 查看引用來源
嘩~你2個洗唔洗咁齊心呀..一齊嘩我:smile_19:
我對青頭仔一d興趣都冇囉
唔知架... 我鍾意做小綿羊...點征服都好啦
哈哈:smile_30:

時間地點唔該:smile_40:

好~e+去訓..聽日出番我既第一次報告先~
大家記得棒下場

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 05:38 AM 發表 查看引用來源
好~e+去訓..聽日出番我既第一次報告先~
大家記得棒下場
好囉
又多一篇比我參考下入唔入我女友:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 知更 於 2008-12-9 05:11 AM 發表 查看引用來源

等你分享
好呀~~~
引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 05:14 AM 發表 查看引用來源

係呀 當著左既話真係好似要幾多有幾多咁家
真係唔知邊到黎咁多水:smile_40:

其實如果用下工具幫幫手男方就會夠耐性D 因為真係好鬼死累家隻手:smile_39:
係lor, 所以話女人係水做ge...
工具?? say for example...??
引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-9 05:16 AM 發表 查看引用來源

有冇噴到人地周身係先:smile_40:
無啦, 我partner坐響我旁邊... 點噴都唔會噴到過去:smile_30: :smile_30: :smile_30:
除非個人好奇心好強, 係都要坐中間, 仲要"hung"埋去望...
會成面都係tim呀!
引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-9 05:42 AM 發表 查看引用來源

好囉
又多一篇比我參考下入唔入我女友:smile_30: :smile_30:
入就入啦唔駛擇日子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆