上一頁下一頁
發新話題

cup手波定巨咪咪?

收藏  |  訂閱
188  4.2k

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-12-1 08:17 PM 發表 查看引用來源

有時條腰slim d 睇落個胸會大d ga
我得23腰:smile_13:呢排應該肥左少少.條腰met落去好似有肉左:smile_14:

當然係cup手好啦:smile_40:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-12-1 08:17 PM 發表 查看引用來源
咁我揀一個80幾磅.16幾高.但係only得cup手波既女仔.......
哈哈.你係女仔?

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 10:19 PM 發表

哈哈.我都好奇怪.問左好多fd佢地都答我唔到:smile_30:
佢同我講話"咦.你對波林左咁多既":smile_13::smile_30:
你不如係呢度問埋啦:smile_30:
其實係咪佢渣得多所以林左咋:smile_30:

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-12-1 08:18 PM 發表 查看引用來源

如果我可以捐到d 俾你2個就好la.....
你好肥咩:smile_47:

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:19 PM 發表 查看引用來源

有肉地冬天攬會warm d:smile_40:
通常係佢地攬住我取暖ga~~keeke

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 10:20 PM 發表

10 boy:smile_30::smile_30:
你笑我:smile_22::smile_22:
而家開心番啦,d人一面倒揀你呢種身形:smile_30:

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:21 PM 發表 查看引用來源

我得23腰:smile_13:呢排應該肥左少少.條腰met落去好似有肉左:smile_14:
哈哈~~~
但係人肥左未必會係個胸生肉ga
小心d 好

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-1 08:18 PM 發表 查看引用來源
如其他版友所講,唔洗太介懷0既,比你瘦到棚骨咁,
但整兩包大米你話幾怪,有時均勻d男人仲鐘意啦~

b cup都唔錯,我110磅,5呎4,都是34b,
感覺上對波唔太細,我男友都話有手感架~
哈.咁又係既~

引用:
原帖由 yumi_jai 於 2008-12-1 08:22 PM 發表 查看引用來源

你好肥咩:smile_47:
我話我有180 lbs 你信唔信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆