上一頁下一頁
發新話題

點先可以令到佢主動.......

收藏  |  訂閱
137  5.8k

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 17:24 發表 查看引用來源

咁又唔係既
一開頭都好舒服   因為想左好耐  叫到叫得大聲d
但俾佢插得耐   妹妹會有d痛
所以咪想佢快d射lor

你地女朋友會唔會咁ga?  如果你地插得耐  佢地下面會唔會痛呢?
用套插得耐女仔會痛 一係用ky
一係就叫男既唔用套

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 05:24 PM 發表 查看引用來源咁又唔係既一開頭都好舒服   因為想左好耐  叫到叫得大聲d但俾佢插得耐   妹妹會有d痛所以咪想佢快d射lor你地女朋友會唔會咁ga?  如果你地插得耐  佢地下面會唔會痛呢?
try try new positions in between?

引用:
原帖由 alvin10306 於 2008-11-28 05:12 PM 發表 查看引用來源

我都覺得係 但你咁講到出口 人家會好傷呀
真係ga???
一齊左幾個月ja......
仲要只係搞過幾次.....:')

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 05:22 PM 發表 查看引用來源

我有呀.....同佢出街都會著得低胸d   同埋件衫會透d    但都係冇乜用既....

記得岩岩一齊果時   佢成日都想摸我   但先岩岩一齊  我唔多想俾佢摸
咁佢會話呢d正常ga ma   你有吸吸引力嘛.......

但宜家.. ...
哦..........................你吊高來賣,佢可能驚你又話佢先唔亂來,佢尊重你啫!

己破案, close file!甘你加把勁暗示比佢聽 i am ready!ok?

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 05:26 PM 發表 查看引用來源真係ga???一齊左幾個月ja......仲要只係搞過幾次.....:')
頭幾個月我對我 gf 都不知幾有興趣!

引用:
原帖由 rakuten 於 2008-11-28 05:25 PM 發表 查看引用來源

try try new positions in between?
有轉pose ga~~~
但耐左係會痛...

引用:
原帖由 girlbb 於 2008-11-28 05:16 PM 發表

我都想問下佢.....我都知要多溝通
但唔知點開口......
無乜野係唔好意思o既,你地剝光豬對住對方都無問題,仲會有唔好意思?點都會有一個主動先o既,如果珍惜對方o既話,自己行出第一步,又有乜問題呢??

睇黎我要同佢溝通多d
多謝哂你地呀~~~
我要奸爸爹~~~~遲d再同你地分享呀

引用:
原帖由 wolf 於 2008-11-28 05:29 PM 發表 查看引用來源

無乜野係唔好意思o既,你地剝光豬對住對方都無問題,仲會有唔好意思?點都會有一個主動先o既,如果珍惜對方o既話,自己行出第一步,又有乜問題呢??
你講得岩~~~
我會try my best ga la ^^

add oil girlbb...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆