上一頁下一頁
發新話題

好撚慳儉o既珠海一天遊!

收藏  |  訂閱
100  6.6k

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-11-26 02:57 PM 發表 查看引用來源

贊助叫雞咪算少囉!下次去要開支Latour飲下先!:smile_34: :smile_34: :smile_34:
COHIBA OK?

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-26 03:06 PM 發表 查看引用來源
我贊助98維他奶:smile_30:  
益力多好D喎!:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-11-26 03:08 PM 發表 查看引用來源

益力多好D喎!:smile_29: :smile_29:
分唔出味道
唔過癮:smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-11-26 03:06 PM 發表 查看引用來源
我贊助98維他奶:smile_30:  
嘩~如果加埋費生既八寶粥, 呢杯野就值錢囉:smile_40:

引用:
原帖由 勞斯@萊斯 於 2008-11-26 03:07 PM 發表 查看引用來源

COHIBA OK?
Sorry! 我食開 Montecristo!:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-11-26 03:10 PM 發表 查看引用來源

Sorry! 我食開 Montecristo!:smile_34: :smile_34:
挑~巴閉啦, 講野成日夾雜鷹文單字, 因住俾人濕一濟

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-11-26 03:41 PM 發表 查看引用來源

挑~巴閉啦, 講野成日夾雜鷹文單字, 因住俾人濕一濟
請小心用詞,儘量減少不必要情緒性用語,和提高自已EQ :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-11-26 03:47 PM 發表 查看引用來源

請小心用詞,儘量減少不必要情緒性用語,和提高自已EQ :smile_34: :smile_34:
節錄自某人: 在下EQ是有的, 不過在下乃一介草民讀書少, 可能要在用詞上多下點功夫

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-11-26 03:55 PM 發表 查看引用來源

節錄自某人: 在下EQ是有的, 不過在下乃一介草民讀書少, 可能要在用詞上多下點功夫
應該係節錄自某見習

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2008-11-26 03:58 PM 發表 查看引用來源

應該係節錄自某見習
請小心用詞,儘量減少不必要情緒性用語,和提高自已QQ

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆