上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.3k

吾好忍呀~eden~~
support u ga~~~~

引用:
原帖由 留不住的泡影 於 25/11/2008 01:31 AM 發表 查看引用來源

咁多人冇Mood, 唔係因為海潚吖嘛:smile_14:
:') ............. 我都輸晒!  不過唔怕,我每日都補充幾十億!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:34 AM 發表 查看引用來源

就算換左相,來來去去都係果幾個人覆,你地都睇過晒啦
我冇你個 album ...... 未睇晒   :smile_45:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
唔需要故意去禁既... 有需要就做la.. 呢d係人與生俱來既能力
by the way, 妳既簽名相好正, 尤其係最右邊果張~ ^^

引用:
原帖由 讓我進入妳身體 於 2008-11-25 01:34 AM 發表 查看引用來源

:') ............. 我都輸晒!  不過唔怕,我每日都補充幾十億!
你啲流動性都幾大, 每日都要補給:smile_30:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:42 PM 發表 查看引用來源

report其實你同我都可以寫, 一般同人交手開餐其實邊有咁多特別野寫
呢度既男人想睇多d,去咸故版睇都一樣啫,仲精采啦
我想同妳開餐多d啵:smile_47:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 12:28 AM 發表 查看引用來源

你最耐試過忍左幾耐冇做
好耐之前都試過半年冇做,諗住金盆洗手唔玩,但最後都忍唔住玩返

冇法啦,做女仔係多選擇,好難抗拒誘惑既
我最勁8個月

引用:
原帖由 hnyl888 於 2008-11-25 01:36 AM 發表 查看引用來源

唔需要故意去禁既... 有需要就做la.. 呢d係人與生俱來既能力
by the way, 妳既簽名相好正, 尤其係最右邊果張~ ^^
有需要就做我都明,想停都冇得停,鬼叫中意咩
不過d男仔話我比較特別,做得多不單冇殘到,反而做開果排個人仲靚左後生左

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:44 AM 發表

有需要就做我都明,想停都冇得停,鬼叫中意咩
不過d男仔話我比較特別,做得多不單冇殘到,反而做開果排個人仲靚左後生左
採陽保陰呀

引用:
原帖由 zero913 於 2008-11-25 01:42 AM 發表 查看引用來源

我想同妳開餐多d啵:smile_47:
好似未同你傾過喎,一傾就傾開餐啦
引用:
原帖由 apple724 於 2008-11-25 01:43 AM 發表 查看引用來源
                   我最勁8個月
haha 我地都係姣婆守唔到寡架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆