上一頁下一頁
發新話題

食早點~~~

收藏  |  訂閱
210  8.8k

師姐真係好Yeah
小師妹我一定會好好向你學習ga:smile_04: :smile_04: :smile_04:
繼續期望see你出嘅文章

引用:
原帖由 豬扒皇后* 於 2008-11-23 01:03 AM 發表 查看引用來源
師姐真係好Yeah
小師妹我一定會好好向你學習ga:smile_04: :smile_04: :smile_04:
繼續期望see你出嘅文章
唔好咁講A :smile_13: :smile_13: 大家分享下JA MA

你都好似幾曳咁:smile_47: :smile_47:

你會覺得依家係全身都容易敏感.. 定係心口 / 下面邊個位置勁易濕 ar

○                                       
  ╭○  →  │=﹍0﹉O﹍● PUSH 光波!!                                       
  ●╯╮    /   ┐                                       
Thank   You  Thank   You  Thank   You  Thank   You                                         
值得一讚   值得一看   值得支持   值得鼓勵   值得繼續

你就好啦...我就有女友想咩都無得咩!

引用:
原帖由 o紅豆沙有綠豆o 於 2008-11-23 08:08 AM 發表 查看引用來源
你就好啦...我就有女友想咩都無得咩!
WHY WHY TELL ME WHY

引用:
原帖由 曾清純過 於 2008-11-23 12:57 PM 發表

WHY WHY TELL ME WHY
乜咁早呀

引用:
原帖由 曾清純過 於 2008-11-22 03:04 AM 發表 查看引用來源
前2日打完篇POST之后有人問我點唔清純
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8553667
我唔知點講呀~~總之又唔係好姣周圍電人果D~~但唔再咁怕醜LAW
~~等我上黎講下上兩星期的一件事~~

有一日我打俾BF同 ...
咁妳今日食左早點未呀

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-23 11:00 AM 發表 查看引用來源

咁妳今日食左早點未呀
大家都好想知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆