上一頁下一頁
發新話題

分享: 自己近年來一次差d沉船/FOC經歷

收藏  |  訂閱
120  6.9k

引用:
原帖由 sbswai 於 2008-11-22 09:04 AM 發表
幾舊水都開哂口話人,小西吾使錢咩?劉華咩?
唉,孤x寒成咁就吾好沉船啦
x100000000 agree

引用:
原帖由 lawrencemacau 於 2008-11-22 11:38 AM 發表 查看引用來源
我睇5出你有咩着數俾條女,肯俾番1000蚊你條女都算系gum,重要追尾數,真肉酸,兩佰幾蚊按金都記能住,gum 能小氣,你溝d亞婆算la,可能俾番錢你
你真係好鬼風趣.....

睇完你段野...我真係認為你都幾cheap下c兄...
俾條女一千幾百就以為俾好多著數人....一字記之曰:賤
你個一千幾百留番俾你自己執藥啦:smile_30: :smile_30:

小朋友,要插的都大把兄弟插你啦,小家的港燦,以後保持自己的賤精作風啦,幾好架,冇你呢種孤鳩寒的傻仔,又點會顯示出我地呢種男人的可貴,所以應該多謝你的!

純真-------

why every time people fail will said 純真.........!!!!!!!

VERY GOOD THANK YOU BROTHER

作為一個香港人..我引樓主既行為為恥:smile_39: :smile_42:

連沉係乜都唔知..只係識得搵著數

不過都注定你溝唔到女架啦,出街同條女食飯睇場戲都唔只啦,你註定打飛機架啦
人地同你開房都有俾過錢, 收返你個兩個蚊退房錢,你就鬼殺咁嘈

已經成篇野係得你講...若果由個女仔講出來..你可能仲pk  d添丫
人地女仔,或者一心想試下你,先同你講買部手機俾鄉下個男友
如果佢真係要佢鄉下個男友都唔要你...咁你更加要檢討下啦,港燦!!!:smile_22:

引用:
原帖由 羅工 於 2008-11-21 09:02 PM 發表 查看引用來源
ching, 你這個故事跟沉船完全是兩回事。我覺得是一個白食的故事。你好著數。:smile_38: :smile_38: :smile_38:
Agree and support :smile_30:

引用:
原帖由 糸隹 於 2008-11-22 12:37 PM 發表 查看引用來源
作為一個香港人..我引樓主既行為為恥:smile_39: :smile_42:

連沉係乜都唔知..只係識得搵著數

不過都注定你溝唔到女架啦,出街同條女食飯睇場戲都唔只啦,你註定打飛機架啦
人地同你開房都有俾過錢, 收返你個兩 ...
agree and 101% support. Shame on him....

可能嗰個港人係咬老軟
引用:
原帖由 cosmo1 於 2008-11-21 09:36 PM 發表 查看引用來源
咁奇怪,收山唔出奇,奇在跟咗港人借錢渡日。
:smile_41: :smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆