上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART4]

收藏  |  訂閱
751  18.4k

引用:
原帖由 080709 於  12:26 AM 發表 查看引用來源
我地都係朋友  
哦........:smile_45: 咁快成為"好朋友" 啦~:smile_04:
咁你地唔洗等小天使都可以聊天啦~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-19 12:23 AM 發表 查看引用來源

Hi~ 你好啊~
哈佬 妳返黎拿

當妳唔係度我地都可以傾
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-19 12:34 AM 發表 查看引用來源

哦........:smile_45: 咁快成為"好朋友" 啦~:smile_04:
咁你地唔洗等小天使都可以聊天啦~

我訓先喇:smile_42:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-17 23:58 發表
真係唔明白點解[part 3]會被版主回收帖子0既........:smile_13:
唯有跳級開[part4]啦.......:smile_44: 希望版主唔會又被被主回收啦..........:smile_24:
有無人入黎打救下小天使呀~:smile_38: 大家快0的入黎支持 ...
hi,我入啦,我真係入啦!

引用:
原帖由 rickricky 於 2008-11-19 12:36 AM 發表 查看引用來源
哈佬 妳返黎拿
hi~:smile_15: 小天使回來了不久啊~
你呢~ 今晚去了那裡happy 啊~

好耐無見喇

引用:
原帖由 080709 於 2008-11-19 12:38 AM 發表 查看引用來源
當妳唔係度我地都可以傾  
咁小天使明天,後天,大後天也唔係度個陣~:smile_24:
你地就可以有排傾~

引用:
原帖由 chunchun2728 於 2008-11-19 12:44 AM 發表 查看引用來源

hi,我入啦,我真係入啦!
hello~:smile_15:  chunchun~
you are welcome my post ~ :smile_40:

引用:
原帖由 080709 於 2008-11-19 12:39 AM 發表 查看引用來源
我訓先喇:smile_42:
哦.........:smile_13:
咁快就:smile_43: 啦~:smile_41:
咁早抖啦~ 祝好夢啊~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆