上一頁下一頁
發新話題

軟到入唔到...

收藏  |  訂閱
83  10.4k

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-21 02:04 PM 發表 查看引用來源

1&2 都已經試過, 醫生都話佢心理問題影響到...
3. 暫時唔會因為呢個原因而飛一個好男朋友
4. 我個人唔認同我身材唔掂, 有上有下, 況且我次次都是熄燈做的...
下次試吓開燈做law...:smile_34:

引用:
原帖由 胡佬仔 於 2008-11-21 02:14 PM 發表 查看引用來源
下次試吓開燈做law...:smile_34:
開燈做, 我怕尷尬啊....:smile_35:

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-21 02:19 PM 發表 查看引用來源

開燈做, 我怕尷尬啊....:smile_35:
有咩好怕...又吾係未見過...有D視覺校果好free好多:smile_30:

引用:
原帖由 honeydolL 於 2008-11-14 03:44 PM 發表 查看引用來源
幫佢吹下啦....
一係 T-back, sex c D 33
吹應該work

其實好大原因係因為佢之前個或前晚已經打左飛機or 搵人幫佢出左野~
所以開頭只係虛火
跟住細路投訴軟返落o黎

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-21 02:12 PM 發表 查看引用來源

鍚下攬下都差唔多20mins, 有時我都覺得唔需要咁長時間架...
不過佢又係咁鍚, stop唔到
妳上咪得lor!

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 thalya 於 2008-11-14 03:25 PM 發表 查看引用來源
我同男友拍左拖都有一年喇, 拍拖半年之後開始有性行為...
我地大家都係成年人, 25-26歲...
由於男友係處 (我唔係) 所以好多時我都唔敢太主動, 怕好似教佢咁...
試過幾次都唔得, 終於第一次成功之後, 我地一個月都 ...
係咪你地未沖涼就攪呀~?

我建議妳男友看doctor啦, 聽妳講唔係發生第一次, 已有好幾次, 我唔覺得係累或普通問題, 應該係心理問題多D, 定或者佢長期有D藥食緊? 都可能會有影響.

下次試下熄燈做, 睇唔到樣會好d.........:smile_34:

唔係呀嘛@@?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆