上一頁下一頁
發新話題

首試紅磡足

收藏  |  訂閱
150  29.0k

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-22 10:08 AM 發表 查看引用來源
有新料爆

經過我多次探訪.終於比我找到大發現。
咁我早日打完basketball,個人好鬼酸痛
咁就上去,又找果個亞姐
佢一入黎,我立即用龍爪手緊緊抱住佢兩團大球,
點知佢好鬼柔咁成個人依旁住我...

我親 ...
咁正斗:smile_30: :smile_30: :smile_30:

1. 用龍爪手緊緊抱住佢兩團大球:smile_47: :smile_47:
2. 我心裡不禁嘩~~~咁得大 + 以佢既年紀真係叫保養得好:smile_35: :smile_35:
3. 跟住食草
4. 係冇袋呀:smile_40: :smile_40: , 如果有你係咪做埋呢???

5. 係呀...係環保吹:smile_47: :smile_47:

最後,我既分析係:

1/ 亞姐應該想搵sp
2/ 佢地唔想咁揚, 同埋可能d女人係做開呢,
3/ 亞姐都要開飯架
4/ 冇過程, 有結果:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 性急仔 於 2008-11-26 02:13 PM 發表 查看引用來源

咁正斗:smile_30: :smile_30: :smile_30:

1. 用龍爪手緊緊抱住佢兩團大球:smile_47: :smile_47:
2. 我心裡不禁嘩~~~咁得大 + 以佢既年紀真係叫保養得好:smile_35: :smile_35:
3. 跟住食草
...
C HING你攪到我真係唔識答你~~~
總結..冇同佢做愛

回覆 62# 的帖子

阿娟好手藝! 出o黎真係有人眼bearbear喎!

引用:
原帖由 日日人 於 2008-11-27 12:09 PM 發表 查看引用來源
阿娟好手藝! 出o黎真係有人眼bearbear喎!
手藝係指按摩定打飛機??

阿娟有冇 40歲?

你有冇手多多?

你玩 $128 定 $240?

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-22 10:08 AM 發表 查看引用來源
有新料爆

經過我多次探訪.終於比我找到大發現。
咁我早日打完basketball,個人好鬼酸痛
咁就上去,又找果個亞姐
佢一入黎,我立即用龍爪手緊緊抱住佢兩團大球,
點知佢好鬼柔咁成個人依旁住我...

我親 ...
恭喜ching:smile_38:

引用:
原帖由 lacccc 於 2008-11-27 12:42 PM 發表 查看引用來源

手藝係指按摩定打飛機??

阿娟有冇 40歲?

你有冇手多多?

你玩 $128 定 $240?
阿娟冇打飛機~~~
至於有冇多手,我都想知~~~

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-27 02:15 PM 發表 查看引用來源

阿娟冇打飛機~~~
至於有冇多手,我都想知~~~
師兄!我想知正確位置!:smile_47:

大x銀號隔離,講到咁明過路人都知。

你去紅磡街市...既後面...果度係條定斜路

如果呢度你都唔識去,我真係幫唔到你...

回覆 45# 的帖子

C HING, 你搵番邊個亞姐先,我都想咬下佢對大燈!?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆