上一頁下一頁
發新話題

我與C小姐的一段情(成個故事)<重要消息公報>(已更新在#49)

收藏  |  訂閱
79  22.5k

同佢表白啦, 雖然你地係因為援交而認識, 但我覺得你地已經發展左一段真感情出黎...
個女仔一路都唔同個男仔開始,可能係比緊機會你....大佢15年咋麻, so what ? 支持你

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-11-15 01:04 AM 發表 查看引用來源
各位兄弟姊妹, 我今日終於行左第一步, 我約佢聽日食飯, 佢即刻應承我! 我覺得好開心, 其實我同佢食飯都唔係第一次, 但係今次我特別興奮 !! 因為今次覺得約佢係好有意義, 同以前唔同, 唔知大家明唔明我既 ...
仲等咩呀....買定隻介指同佢結婚啦......:smile_38:

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-11-12 07:45 PM 發表 查看引用來源
究竟各位女網友, 當妳和人(男朋友, ons, sp)做愛時, 其實會唔會因為同佢有唔同關係, 就會產生唔同效果(濕潤情況)呢? 不如講下我既故仔先呀, 真人真事!! 係大約兩年前, 我由朋友介紹, 認識我第一個同唯一的一個援交-- ...
good luck pal

make a best decision

引用:
原帖由 tailookkin 於 2008-11-15 01:04 AM 發表 查看引用來源
各位兄弟姊妹, 我今日終於行左第一步, 我約佢聽日食飯, 佢即刻應承我! 我覺得好開心, 其實我同佢食飯都唔係第一次, 但係今次我特別興奮 !! 因為今次覺得約佢係好有意義, 同以前唔同, 唔知大家明唔明我既 ...
be natural ok ?

is a date, not sex

不如介紹你飛左個護士我識la

樓住咁夜仲未返... 等你消息

引用:
原帖由 st999631 於 2008-11-14 06:44 PM 發表 查看引用來源
好似有人叫我個名喎:smile_41:  
哇... 好耐冇見...你最近點啊?  同你BB

回覆 48# 的帖子

Dear brother Sam,

how r u??

鍾意人就去馬啦

樓主加油
:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆