上一頁下一頁
發新話題

苦惱..我算係食左條女未?

收藏  |  訂閱
112  13.0k

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-10 10:30 AM 發表 查看引用來源

我咪人肉暖氣機囉:smile_47:
你暖還暖 ~ 咪暖埋我呢堆 bor

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-11-10 10:31 AM 發表 查看引用來源

你暖還暖 ~ 咪暖埋我呢堆 bor
好難講,d女喜歡暖既野:smile_47:

睇到你既言論,:smile_39: 條女飛你係正確既!:smile_42: 錯就錯在同你一齊5年,5日都太多!理論上條女應該C忽都失守! 條友仔真識食

引用:
原帖由 hkmanjoey 於 2008-11-10 10:30 AM 發表

男人0既尊嚴原來係建立食唔食到自己個女朋友... 你D 尊嚴都好值錢丫.

唔知點講你, 要檢討唔係食0左個女人未, 檢討一下自己點解留唔住自己個女人, 下次唔好再犯好過啦.
檢討我當然做左..
我話無男性尊嚴係因為俾個第三者知道左我5年都無食到佢隻豬..佢一個week 就攪掂左.. 佢應該會更加得"即"吧..

未 !!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Lipsey 於 2008-11-10 08:25 AM 發表

我輸既原因係因為我同佢係long D.
我嘗試過挽留佢..但係佢say no..咁我仲可以有咩做到?
有食同無食當然有分別! 條仆街搶左我條女啊而家..俾佢食埋食豬..我仲有男人尊嚴嗎?
輸既原因唔係長短既問題

問題在於你輸左, 只係識諗有無食左人隻豬....

引用:
原帖由 40man 於 2008-11-10 10:43 AM 發表
睇到你既言論,:smile_39: 條女飛你係正確既!:smile_42: 錯就錯在同你一齊5年,5日都太多!理論上條女應該C忽都失守! 條友仔真識食
你想激死佢咩... :smile_30:

轉左條問題..

既然大家都一致認同我係未食我EX..咁不如我轉下個問題:
夠竟個條仆街第三者會唔會知我未食過我EX?
因為雖然我未食過..但係我EX一定已經出過血..
呢個情況下個條仆街第三者仲有無方法驗証到?

樓主..睇開d啦.....
快d搵個啦.......

引用:
原帖由 Lipsey 於 2008-11-10 11:31 AM 發表
既然大家都一致認同我係未食我EX..咁不如我轉下個問題:
夠竟個條仆街第三者會唔會知我未食過我EX?
因為雖然我未食過..但係我EX一定已經出過血..
呢個情況下個條仆街第三者仲有無方法驗証到?
大家幫幫手! :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆