上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

收藏  |  訂閱
752  20.3k

回覆 49# 的帖子

你那天比較少說話呀

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-2 11:50 PM 發表 查看引用來源
邊個出地方呀?去洒樓?
帖子 3...... 傳說中 既 分身術??哈哈 :smile_29:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 12:27 AM 發表 查看引用來源

feel good? so good? :smile_46:
Up to this moment I think still good, I will tell you tomorrow.

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-2 10:53 PM 發表 查看引用來源
緣碌碌 係咪好忙:smile_41: ...
係 啊, 不 過 都 掛 住..................呢 度...... :smile_04:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-3 12:27 AM 發表 查看引用來源

我只係..講句公道說話..   :smile_19:
來句 婆道既...plz........ :smile_29:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-2 08:04 PM 發表 查看引用來源

你唔係想講話果日見到我呀嘛:smile_27:
我會嚇親的
或者 嚇親果個係我地.....:smile_29: :smile_03:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 12:35 AM 發表 查看引用來源

來句 婆道既...plz........ :smile_29:
好老實..

又唔係攪事 , 又唔係騷擾人..

唔歡迎既..大可以唔理佢..

咁樣出口話人 , 於禮不合囉..  :smile_19:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-2 11:45 AM 發表 查看引用來源
入..............
分 多 啊? 咁 張 揚.....

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 00:33 發表

係 啊, 不 過 都 掛 住..................呢 度...... :smile_04:
你終於出現:smile_13:

引用:
原帖由 cashierr 於 2008-11-3 00:38 發表

好老實..

又唔係攪事 , 又唔係騷擾人..

唔歡迎既..大可以唔理佢..

咁樣出口話人 , 於禮不合囉..  :smile_19:
你係咪話緊我:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆