上一頁下一頁
發新話題

第一次同同事玩cam sex,佢以為我只不過係普通網友,估唔到我真係佢個大波妹同事...

收藏  |  訂閱
325  62.5k

這post 寫得很抵死呀 都替H先生辛苦呀:smile_30: support
幾編文最激烈係落哂oil玩 一個騎在上乳交 一個在下活塞
簡直同睇av冇分別 不過同office妹妹妳咁勁身材的對手
我一定餓到咁上下先來一下深溝爆發 再餵飽妳:smile_30: 因為很喜歡乳交
見到d簽名相都已經有很多幻想空間 真的感謝妳:smile_30: :smile_30: :smile_30:
個人意見-----如果用兩張橫躺的比堅尼簽名相(全身塗oil)
可觀性更高呀!!!

我都好想add妹妹呀...

妳攪到我都想同妳玩msn呀:smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 02:58 PM 發表 查看引用來源

佢同我唔同部門,但都係呢層,坐另外一邊
平時工作冇乜需要接觸

我又唔會好興奮既,反正我返工又唔會著得sexy,都唔會做d咩
不過如果有機會,咪再著件緊身tee引下佢~
office lady 好鬼衰,成日引人,哈哈哈

引用:
我問返佢轉頭,問佢有冇上引版,佢話冇,咁我地就開始傾。佢幾乎句句都係講咸野..
你死啦,office妹妹,你咁問佢,佢一定會上來,佢上來的話,就會看到你呢個post...到時你乜煲都穿晒,佢就會知你係佢同事

引用:
原帖由 bbbreast 於 2008-10-31 15:06 發表 查看引用來源
這post 寫得很抵死呀 都替H先生辛苦呀:smile_30: support
幾編文最激烈係落哂oil玩 一個騎在上乳交 一個在下活塞
簡直同睇av冇分別 不過同office妹妹妳咁勁身材的對手
我一定餓到咁上下先來一下深溝爆發 再餵飽妳 ...
你講d野,有d難明喎...

引用:
原帖由 ricky0060 於 2008-10-31 03:25 PM 發表 查看引用來源

你死啦,office妹妹,你咁問佢,佢一定會上來,佢上來的話,就會看到你呢個post...到時你乜煲都穿晒,佢就會知你係佢同事
有point喎ching,不過咁多引版應該有機會唔中呢個既,哈哈

引用:
原帖由 ricky0060 於 2008-10-31 15:25 發表 查看引用來源

問下又唔代表一定會上黎既

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-10-31 15:33 發表 查看引用來源

問下又唔代表一定會上黎既
咁淡定~~ 好野~~

妹妹諗起對你有性幻想既人只得H一個, 咁其實妹妹多唔多男性 fd 架 ?
你D男性朋友係咪都係bf D fd黎架 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆