上一頁下一頁
發新話題

cp k女不出鐘

收藏  |  訂閱
88  7.7k

引用:
原帖由 keith886 於 2008-10-30 19:13 發表 查看引用來源

駛唔駛10000人仔啊,佢這幾個星期真係無上到班,還說想佢做乜工作都會聽我的,如果想照顧佢一般給幾多生活費佢合適
人人標準吾因.......5-15K都有

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-30 07:42 PM 發表

人人標準吾因.......5-15K都有
平有平玩!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

有D會既...:smile_34:

引用:
原帖由 細路仔祥. 於 2008-10-30 19:46 發表 查看引用來源

平有平玩!:smile_03: :smile_03: :smile_03:
係平有平包先啱......:smile_04:

佢唔出台有乜所謂姐,要你養佢嘛:smile_44:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-30 01:39 PM 發表
CP 金魚都係大姨媽姐.....
當然啦﹗唔做唔使吃飯嗎?:smile_30: :smile_30:

清醒啲...........

引用:
原帖由 keith886 於 2008-10-30 03:47 AM 發表 查看引用來源
想請教各ching cp 有可能k女齋坐不出鐘的嗎,新手想請教
術語(坐平抬)短期是有的,
可是長期....!

引用:
原帖由 keith886 於 2008-10-30 07:13 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛10000人仔啊,佢這幾個星期真係無上到班,還說想佢做乜工作都會聽我的,如果想照顧佢一般給幾多生活費佢合適

師兄
我睇你已經沉左
不如等我識少少扮代表
俾你兩點建議

1 學另一位師兄話齋,搵個朋友上去試下佢先,最好試多兩次
    ‧如果踢爆左,死心啦
    ‧如果佢真係冇呃你,俾錢都俾得安樂d (至少你發現唔到,打死無怨)

2 既然佢講到佢會做野,咁即係唔使
包養佢啦
   你可以話只要佢搵到工,自己可以養自己,最多你幫佢俾房租

睇下佢點反應

可能想吊下你胃口:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆