上一頁下一頁
發新話題

你老公冇辦法

收藏  |  訂閱
74  3.4k

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-29 11:55 AM 發表 查看引用來源

你鍾意啦,唔出聲啦,係咁啦拜拜
咁唔講得笑既而家d人:smile_45:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-10-29 11:53 AM 發表 查看引用來源

呢個係我..唔知幾多個月:smile_30:
咁大咪同咁兇狠...我估有8,9個月:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-10-29 11:56 AM 發表 查看引用來源

咁唔講得笑既而家d人:smile_45:
有幾奇姐咩人都有架啦,不過一次講完仲要繼續講落去就冇意思

小氣又好咩都好,把口係你度你鍾意點講咪點講囉

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-29 11:55 AM 發表 查看引用來源

你鍾意啦,唔出聲啦,係咁啦拜拜
咁唔講得笑0既:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 Sexy_jenny 於 2008-10-29 11:35 AM 發表 查看引用來源
我會搵第二個
老實講
好................夠坦白:smile_40:

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-29 11:39 AM 發表 查看引用來源

都唔係我黎既,慢慢睇啦
唔係妳黎都唔使收埋啦

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-10-29 11:58 AM 發表 查看引用來源

咁大咪同咁兇狠...我估有8,9個月:smile_30: :smile_30:
唔知關唔關食既野事..我細個食燕窩大(唔係哂命):smile_35:
引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-29 11:59 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=177856281&ptid=8409971][/url]

ok,shut the fuck up

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-29 11:59 AM 發表 查看引用來源

玩下之嘛:smile_13: 唔好嬲啦靚女 :smile_30:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-10-29 12:00 PM 發表 查看引用來源

唔知關唔關食既野事..我細個食燕窩大(唔係哂命):smile_35:

ok,shut the fuck up
嘩..............你家境真富裕

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-10-29 12:03 PM 發表 查看引用來源

嘩..............你家境真富裕
唔富嫁:smile_19:...而家窮到濃

我細個我老豆...買d血燕比我同阿哥送糊仔:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆