上一頁下一頁
發新話題

08/11 紅爺笫四年! 亦係最後一年D台生日pArTy @ 深圳某高級Clubbing場 詳情請睇P.1

收藏  |  訂閱
312  5.2k

別怪她,別怪她,別再傷心對吧,
從遇見的一剎,是捉緊了嗎:smile_30:

唔到...都推推先.........:smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-10-28 11:39 PM 發表 查看引用來源

你有無去阿gin個生日party呀?
無去呀
不過又好似係butter 定邊度見過你甘.......
唔係好記得:smile_35:

紅爺!!!!!!!!!!!生日快樂!!!!!!!!!!!:smile_40:

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-10-29 08:52 AM 發表 查看引用來源
點解係最後一年D台生日Party 呀 :smile_38:
無得解~ 咁nel nel哥你來唔來玩先? :smile_15:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-10-29 09:21 AM 發表 查看引用來源

好阿 :smile_30:
咁多謝老細 :smile_04:

引用:
原帖由 魔鬼財財 於 2008-10-29 09:23 AM 發表 查看引用來源
紅勇
hi~~ 魔鬼財~! :smile_15:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-10-29 10:43 AM 發表 查看引用來源
紅爺生日 推推先!
射射~~~~!

引用:
原帖由 tomy2002ho 於 2008-10-29 10:54 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: :smile_39: 、得閒過來探吓我:smile_34: :smile_34:
你唔係沙灣咩? :smile_04:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-10-29 11:00 AM 發表 查看引用來源
2005 > ST加州紅 >>>>>>> I PRESENT
2006 > 838 >>>>>>>>>> I PRESENT
2007 > Y BAR >>>>>>>>> I ABSENT
2008 > 地獄CLUBBING塲 >>> I PRESENT

有無DISCOUNT?:smile_35:
你係咪雷曼苦主? 唔使discount~ 真頭俾返$500回贈過你 :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆