上一頁下一頁
發新話題

抽水

收藏  |  訂閱
95  10.4k

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-28 16:15 發表 查看引用來源

就是~~~:smile_30:
你地講邊個LADY 呀 ?????????:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-28 16:17 發表 查看引用來源

仲有一次,,   

俾個阿叔正面行過....

佢用手襟住我個腹,, 當時仲要EYE TO EYE, 5秒到......... 佢好淫........:smile_22: :smile_22:

但唔知點解唔覺佢黑人憎.:smile_13: :smile_13: 莫非有FEEL?????? ...
唔係咁大鑊ar?!:smile_22: :smile_22:
下次即刻Call我出黎,
我將個阿叔送去歌連臣角~~~

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-28 04:17 PM 發表 查看引用來源

仲有一次,,   

佢用手襟住我個腹,, 當時仲要EYE TO EYE, 5秒到......... 佢好淫........:smile_22: :smile_22:

但唔知點解唔覺佢黑人憎.:smile_13: :smile_13: 莫非有FEEL?????? ...
阿叔......喎
有 feel ?
佢咁樣襟住妳個腹妳都唔當咩一回事咁疏爽 ?

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2008-10-28 16:20 發表 查看引用來源

阿叔......喎
有 feel ?
佢咁樣襟住妳個腹妳都唔當咩一回事咁疏爽 ?
可能係中年男人...

佢個眼神有D 吸引啦...........

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-28 16:19 發表 查看引用來源

你地講邊個LADY 呀 ?????????:smile_19: :smile_19: :smile_19:
唔係你~~~

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-28 04:17 PM 發表 查看引用來源

仲有一次,,   

你是否靚仔,係非常靚仔:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-28 16:21 發表 查看引用來源

唔係你~~~
一早知啦......

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-28 16:23 發表 查看引用來源

一早知啦......
知就好La~~~

我試過俾前藝員容x昌抽水T_T

試過係街俾個死基佬抽水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆