上一頁下一頁
發新話題

雪雪徵七友年齡不限[PART 4]

收藏  |  訂閱
750  17.9k

引用:
原帖由 tommy1601 於 26-10-2008 17:26 發表 查看引用來源

.....係度玩吊頸 lor,點解冇緣呀.....:'):')

唔鐘意我呀.....
你想我死咪出聲囉:')
做咩要吊我頸WO:')
我同你都碰唔到面仲唔係冇緣:smile_24:

引用:
原帖由 cow.x 於 26-10-2008 17:28 發表 查看引用來源

去到邊樹咁遠呀:smile_13:
奧海城呀:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-26 05:29 PM 發表 查看引用來源

奧海城呀:smile_45: :smile_45:
唔係好遠咋喎,搭地下鐵路,話咁快就到啦

引用:
原帖由 cow.x 於 26-10-2008 17:30 發表 查看引用來源

唔係好遠咋喎,搭地下鐵路,話咁快就到啦
我都話我住港島南區囉:smile_22:
邊有地鐵呀:smile_22:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-26 05:28 PM 發表

你想我死咪出聲囉:')
做咩要吊我頸WO:')
我同你都碰唔到面仲唔係冇緣:smile_24:
.....我點會比妳死 wor,妳係我既人嚟 wor 無得避呀.....:smile_46::smile_46:

上 msn lor,我驚妳會阻住呀返工.....:smile_24::smile_24:

引用:
原帖由 tommy1601 於 26-10-2008 17:33 發表 查看引用來源

.....我點會比妳死 wor,妳係我既人嚟 wor 無得避呀.....:smile_46::smile_46:

上 msn lor,我驚妳會阻住呀返工.....:smile_24::smile_24:
我返工成日同人MSN架WO
唔阻架

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-26 05:32 PM 發表 查看引用來源

你去遊行,爭取盡快落實興建南港島線咪得囉

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-26 05:32 PM 發表

:smile_14::smile_14:.....真係住南區呀邊度呀.....

遲+年八年或者有 ga.....:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 cow.x 於 26-10-2008 17:34 發表 查看引用來源

你去遊行,爭取盡快落實興建南港島線咪得囉
香港政府D野去遊行爭取都無用:smile_39:
頂佢個肺01定02年果陣夠話08-09年南區會有MTR啦
到而家條軌都唔知起左去邊度:smile_45:

引用:
原帖由 tommy1601 於 26-10-2008 17:34 發表 查看引用來源

:smile_14::smile_14:.....真係住南區呀邊度呀.....

遲+年八年或者有 ga.....:smile_42::smile_42:
鴨利洲囉:smile_45: :smile_13: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆