上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.3k

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 04:02 PM 發表

呢d野邊有得保証架,衹有唔做先唔會瀨野.....:smile_35:
女人果然又怕痕又怕痛
:smile_30: 女人不嬲都係咁架啦"
想做但又要驚"...
邊似得你地d男人用look野黎諗野wo~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:09 PM 發表 查看引用來源
想做但又要驚"...
邊似得你地d男人用look野黎諗野wo~:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好明顯係啦
以為有條野就做到鴨
笑死我:smile_30:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:03 PM 發表

所以咪話
呢度d人不自量力囉:smile_39:
係呀~~我見到都有d自卑~~哈哈~~:smile_30::smile_30::smile_30:
但係靚仔又大隻既唔多

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:09 PM 發表

見到d fd 好enjoy甘都唔驚掛 :smile_30::smile_30::smile_30:
你可要知道enjoy同驚可以同時進行個wo~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cocolee1408 於 2008-10-19 04:11 PM 發表

好明顯係啦
以為有條野就做到鴨
笑死我:smile_30:
:smile_30: :smile_30: 原來你都係姊妹黎架???:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:09 PM 發表
想做但又要驚"...
甘又唔一定既~~有時都要見到d正野先會用look野黎諗野:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:11 PM 發表

係呀~~我見到都有d自卑~~哈哈~~:smile_30::smile_30::smile_30:
但係靚仔又大隻既唔多
係lo~"真係唔多"
通常靚仔戈d都瘦瘦d...都唔大隻ge"...
大隻戈d最多係型...:smile_27: :smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:07 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 原來咁易已經達到架啦???:smile_30:
難道妳以為會好難嗎?:smile_30:

引用:
原帖由 tenchi823 於 2008-10-19 04:14 PM 發表

甘又唔一定既~~有時都要見到d正野先會用look野黎諗野:smile_30::smile_30::smile_30:
:smile_30: 但女人即使見到正野都會用個腦黎諗野架嘛"
而唔係用妹妹呢~":smile_30:
而男人一見到正野...就會即刻用look野黎諗野..."
個腦好似廢左咁...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 04:14 PM 發表

難道妳以為會好難嗎?:smile_30:
估唔到d男人要求咁低啫":smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆