上一頁下一頁
發新話題

Amy 篇p.4有相

收藏  |  訂閱
102  21.2k

回覆 50# 的帖子

有缘交交手哦

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-19 03:53 AM 發表 查看引用來源
早幾日,好朋友Fion 的病情無咩進展。夜晚真係好down, 好想比人狂插等我可以唔去記所有野。喊住call 咗Freeman, 佢話要等多一陣美市先可以搵我。我對性無咩所謂,如果對方肯,當one-night又好, 點都好,希望佢可以 ...
you are such a horny lady

what do you do for a living actually ?

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-20 02:44 AM 發表 查看引用來源
今日又去咗Freeman 响新界間村屋。雖然我之前同佢做咗,不過唔係比你插兩下就會做佢條女,而且佢呢種成功而性感的男人,做男友太無安全感。不過,我又貪戀佢果種溫柔,所以今日再約佢引下佢。入屋 ...
Freeman......又真係好on9:smile_30:

引用:
原帖由 引人入膠 於 2008-10-20 01:26 發表 查看引用來源

樓主係咪想賣廣告?我幫你啦啦~:smile_40:
嘩, 係咪女大美人 lai ga ? 見一鑊想打一鑊

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 03:01 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 真係好爽~"
但好可惜BABY冇得爽~":smile_30:
妳要爽既實有人排哂隊咁令妳爽架喎

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-20 02:44 AM 發表 查看引用來源
今日又去咗Freeman 响新界間村屋。雖然我之前同佢做咗,不過唔係比你插兩下就會做佢條女,而且佢呢種成功而性感的男人,做男友太無安全感。不過,我又貪戀佢果種溫柔,所以今日再約佢引下佢。入屋 ...
但妳送埋上去俾佢狗仔咁吊 ~~ 我諗吊妳o個個爽得多喎

點解真果個amy吾出黎指正佢?

引用:
原帖由 Amytam23 於 2008-10-20 02:04 AM 發表 查看引用來源

咁妳最近又有無著落呀?
無啦~~~

唉.... 整件 FREEMAN黎食兩啖先丫, 好苦悶呀!!!

嘻嘻~~:smile_40:

引用:
原帖由 Sillybi 於 2008-10-20 07:10 PM 發表 查看引用來源

無啦~~~

唉.... 整件 FREEMAN黎食兩啖先丫, 好苦悶呀!!!

嘻嘻~~:smile_40:
哈, 你要大把人排隊俾你食啦
只係你唔食之嘛:smile_30:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-20 07:12 PM 發表 查看引用來源

哈, 你要大把人排隊俾你食啦
只係你唔食之嘛:smile_30:
無D咁嘅事!!! 哈哈哈
起碼你都唔食啦!!! 哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆