上一頁下一頁
發新話題

大家接唔接受SP?

收藏  |  訂閱
110  2.5k

嘩. 我諗佢只係想出火only.:smile_22: 但又睇中你仲愛佢呢個弱點. :smile_39:

遠離他吧:smile_42:

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:42 PM 發表 查看引用來源

我同佢係同一個地方工作...有時佢有BREAK...佢會CALL我...話出黎見下聚一聚!有時我知佢係為咩...唔出黎....我地又會因為咁而吵架
之後斷斷續續咁又吵架又一齊....KEEP住咁大半年囉!....
我試過唔想大家吵,就聽 ...

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:37 PM 發表 查看引用來源

唔使開房既...上佢屋企囉.....
有時扑完,我話去食野,佢都好似無咩興趣
咁佢只係搵你發洩姐:smile_39:

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:45 PM 發表 查看引用來源

我依家都唔知接唔接受好囉?佢又比到我刺激同興奮...但我又唔想有性無愛
我諗你要分清楚,SP既重點係性

引用:
原帖由 FEVER803 於 2008-10-16 05:48 PM 發表 查看引用來源
嘩. 我諗佢只係想出火only.:smile_22: 但又睇中你仲愛佢呢個弱點. :smile_39:

可能樓主已經比人食住咗:smile_13:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 04:58 PM 發表 查看引用來源

咁你接受到有幾個SP呀:smile_30:
都好多吓喎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 FEVER803 於 2008-10-16 05:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: ...我都唔知點

hi

最仲要自己決定後唔好後悔

很cheap:smile_39:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-16 05:48 PM 發表 查看引用來源

咁佢只係搵你發洩姐:smile_39:
咁我要唔要繼續好呢?

引用:
原帖由 apple724 於 2008-10-16 05:50 PM 發表 查看引用來源
     都好多吓喎:smile_30: :smile_30:
你覺得無問題呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆