上一頁下一頁
發新話題

廣州東站附近的桑拿

收藏  |  訂閱
109  14.8k

引用:
原帖由 silverseven 於 2008-10-17 12:39 PM 發表 查看引用來源
上次去景x, 囡囡話只有機餐
因想住近親戚, 愛群附近有沒有好介紹
愛郡果便有間叫東乜 ... 機場最平 148
有池沉 ... 有自助餐食 如果唔 Q 鐘意可睇餐牌點菜都係免費
如果再加按腳採耳修甲都係 10 蚊 仲係免小費添 ...
你話平定貴丫 ... 佢真係一間酒店場黎呀

引用:
原帖由 小心火警 於 2008-10-18 12:02 AM 發表 查看引用來源

c hing 你指果間系唔系警升呀file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg
你話係吾係啦

天魔兄 ...
多謝你的 report :smile_15:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-18 03:24 PM 發表 查看引用來源
天魔兄 ...
多謝你的 report :smile_15:
100%多謝師兄支持

引用:
原帖由 cmjimmy 於 2008-10-13 07:28 PM 發表
五羊新城都有間......另外河南飛龍我舊年時間$288開大.....
請問C兄"河南飛龍"系邊呀?

引用:
原帖由 wataru 於 2008-10-18 09:18 PM 發表 查看引用來源

請問C兄"河南飛龍"系邊呀?
師兄講過個間會唔會係海珠區同福路 少年宫站對面果間 桑拿呢 ...
不過好似太久無去了 ... :smile_13:

CHING應該少上去玩啦~

引用:
原帖由 openky 於 2008-10-19 02:29 AM 發表 查看引用來源
CHING應該少上去玩啦~
師兄講得對 ...
我真係小上去玩囉 ... :smile_13:
依家最多一個星期去三四次桑拿 ...
所以去來去去都係果幾間  ... :smile_39:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-10-19 02:36 AM 發表 查看引用來源

師兄講得對 ...
我真係小上去玩囉 ... :smile_13:
依家最多一個星期去三四次桑拿 ...
所以去來去去都係果幾間  ... :smile_39:  
依家去來去去都係果幾間我咪又係

gz平民資訊: 廣州東站附近以前河x村有好多正野, 70 一q, 以加掃晒, 以加般左去京x有好多~~
另沙x路京x賓館半東莞式360 可做2次, 女ok~~火車東站有車去, 15分鐘車

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆