上一頁下一頁
發新話題

10月12日凌晨乘坐皇巴士所見

收藏  |  訂閱
175  9.6k

引用:
原帖由 財神到 於 2008-10-13 01:14 PM 發表
哈哈, 呢個世界咩野人都有! :smile_39: :smile_39:  
你幾時介紹犘度我識:smile_47:

香港人做緊大陸人既野
貢算乜野人:smile_13:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-13 04:50 PM 發表
香港人做緊大陸人既野
貢算乜野人:smile_13:  
甘樣,如果香港人,在大陸,打緊外國公司既工,又係咩野人

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-13 04:52 PM 發表 查看引用來源

玩野呀花兄:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-13 04:55 PM 發表
玩野呀花兄:smile_38: :smile_30:  
我係講緊我姐

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-13 04:52 PM 發表 查看引用來源

黃皮白心大陸式港燦:smile_38: :smile_38:

花兄..........好少見你咁激動

呢幾條粉腸,應該真係幾難頂下

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-10-13 04:56 PM 發表 查看引用來源

黃皮白心大陸式港燦:smile_38: :smile_38:
GOOD~~~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

好認同CHing們. 有D人真系唔知點解講野要咁大聲, 唔通佢地D聽覺都有問題? 好多時坐大巴都碰到D咁既人, 講電話既聲大到連聾都聽到!

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-13 12:22 PM 發表 查看引用來源

淨係呢樣野小弟已經完全接受唔到 - 瀨屎牛仔褲 . 都唔知邊個發明. 真係睇到後面憎 x 到前面. 老人老狗. 著住條瀨屎褲重要差唔多低跌咁. 不如包 x 埋片自出街啦.
100%同感! D瀨屎行路八字腳,拮下拮下,成條屎尿失禁儍仔。
有次重經典,我上樓梯跟住條瀨屎仔,佢寒起個背拮下拮下扮cool褲線哂落屎忽,屎忽黑色一達達,屎忽毛都露埋,爭D笑死我同埋後面行緊D人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆