上一頁下一頁
發新話題

晚舞已死

收藏  |  訂閱
112  20.7k

引用:
原帖由 Song-1 於 2008-10-18 05:49 PM 發表 查看引用來源
前晚同C兄去新xfai玩坐入房來左女.有一件服務差無禮貌!轉左兩次女都一樣 比起大陸差左啦!:smile_27: 又貴下次都唔去!:smile_43: :smile_43: :smile_43: 翻大陸好過:smile_34: :smile_30: :smile_30:
快d去啦.唔好等喇:smile_34: :smile_34:

見到各位高見,
都忍唔住搭下口,
果位所謂大班(如果真係)......唉...
你老細有眼無珠請到你就死有餘辜,
你咪鬼影衰的夜場同行啦!!
新客頭二轉食下扒可以接受,
扒派到你咁理直氣壯,
啲錢欠落你架??
我自己好小番上去玩,
但上面打木人巷,
鍾意邊件執邊件,
有得棟先係老板呀!
我以前去跳舞由太子卡樂斯,
跳到尖咀凱蕯,
我輩老餅見到而家所謂夜場,
水準直線下降!!
難得仲有的人仲以全佐敦最XX沾沾自喜?
唉....大班??!!.......送你一個字!!

引用:
原帖由 gamer2003 於 2008-10-18 12:52 AM 發表

On the contrary, I doubt if there are really a lot of people here who don't mind spending more for better girls and services.  Most "smart guys" here advocate spending less by going back to the Ma ...
See, that makes two of us.:smile_30: Seriously, I have nothing against the ladies in China, but for the most part, I found them hard to communicate with. You sound like an expert, so would you please share your info. with us? Some of us would greatly appeciate it.:smile_38:

引用:
原帖由 pizzahehe 於 2008-10-18 08:04 PM 發表 查看引用來源
見到各位高見,
都忍唔住搭下口,
果位所謂大班(如果真係)......唉...
你老細有眼無珠請到你就死有餘辜,
你咪鬼影衰的夜場同行啦!!
新客頭二轉食下扒可以接受,
扒派到你咁理直氣壯,
啲錢欠落你架??
我自 ...
同意 c-hing 講法,,,新客唔應該當人水魚,,

反而要比啲更好嘅女比人座,,生客先會變熟客

我同啲fd (平時 4-5 人咁計) 都唔取試新場

因為我地由 1-2am 一坐就天光..6-7 am

如果我地呢的介枱客撞到以上嘅大班就會浪費成晚時間又唔開心:smile_39:

引用:
原帖由 BENSHP 於 2008-10-18 08:31 PM 發表 查看引用來源

同意 c-hing 講法,,,新客唔應該當人水魚,,

反而要比啲更好嘅女比人座,,生客先會變熟客

我同啲fd (平時 4-5 人咁計) 都唔取試新場

因為我地由 1-2am 一坐就天光..6-7 am

如果我 ...
老細幾時上黎捧場呀 :smile_35:

引用:
原帖由 夜總會主任 於 2008-10-18 09:35 PM 發表 查看引用來源
老細幾時上黎捧場呀 :smile_35:
where is yr nc ?

引用:
原帖由 神4冷傲雪 於 2008-10-15 05:04 AM 發表 查看引用來源
點解呢個討論區咁多夜場新手同傻仔?唔知就唔好亂俾意見...

未去過既就問下人,日本城係點環境.一係睇下sex141.com既討論區,聽下人地點講日本城~

同埋有位〔人兄〕話〔俏佳人〕,呢間場都係好多靚妹下,不 ...
難為你重有面浦出黎比人插 真係唔插過下你唔得

乜野叫夜場?d男人上夜總會為乜?為食扒?

求祈整件c9又話舞小姐 唔該節省少少啦

無返咁上下學咩人出黎坐台?出黎玩係尋開心唔係為食扒ok?

打開門口做生意 欠你架?

講到比豬扒老馮咁樣

如果係豬扒唔該就咪出黎做啦  間場亦都唔應該請

NC丫 你估馬檻桑拿?

唔怪得愈黎愈少人上夜總會玩啦

香港鍾意去滾既男性唔見得會比其他國家少

點解有咁大個市場都搞到愈黎愈不景氣?

執下一間執下又一間   就係多得你呢d唔知醜既pk

今日收工去按摩

我小佢喇叭入件c9北記

大大條士啤太重要有口臭

佢老味我都唔係第一次上去 入件咁既野比我

睇佢老味幾時執粒(碧泉)

谷住谷住轉頭上馬檻

個keeper話到明咁早上去實食扒

重叫我晏d去先有好野(都算佢老實...)

香港夜場已死...唔通真係要返馬夜/大陸?

引用:
原帖由 651bun 於 2008-10-18 08:25 PM 發表 查看引用來源

See, that makes two of us.:smile_30: Seriously, I have nothing against the ladies in China, but for the most part, I found them hard to communicate with. You sound like an expert, so would you p ...
What do you want to know?

引用:
原帖由 gamer2003 於 2008-10-19 03:21 AM 發表

What do you want to know?
I heard the "Fair Lady" is good, how about any other places? Thanks in advance.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆